PRKOSI GODINAMA

Danijela Martinović otkrila tajnu mladolikog izgleda

20.04.2015 u 19:06

Bionic
Reading

Mladolikoj Danijeli Martinović rijetko bi tko dao 43 godina, a vječito nasmijana Splićanka otkrila je kako joj to uspijeva

Njezin zarazan optimizam i mladenački duh glavni su razlog zašto je upravo Danijela odabrana za novu ambasadoricu i zaštitno lice inovativnog brenda dodataka prehrani za žene, Spring.

Danijela kaže da je tajna njezinog mladolikog izgleda u puno odricanja.

'Redovito treniram, zdravo se hranim, ne pušim, nikada nisam otišla na spavanje s make-upom, bez obzira koliko bila umorna, koristim dobre kreme i tretmane. Od mame vučem dobre gene, sačuvala sam oči djeteta i mislim da je osmijeh moj najljepši ukras', rekla je.

Danijela ističe da je za dobar izgled važan i kvalitetan san.

'Kad god si to mogu priuštiti, idem spavati prije ponoći. Negdje sam pročitala da je to najvažnije za dobar san i otkad sam uvela to malo pravilo, preporodila sam se. Godinama sam zbog nastupa u kasnim satima išla na spavanje u pet, šest ili sedam ujutro, a to je pogubno za cijeli organizam. Kvalitetan san me doslovno resetira i odličan je za kožu!', kaže popularna glazbenica.

Prekretnicu je, kaže, doživjela za svoj 30. rođendan.

'E, to je bio šok! Pomislila sam - još malo pa šezdeset. No danas mi je najvažnije da sam nasmijana, zdrava, živim život punim plućima i uživam u svim fazama svog života. Vjerujte mi, ništa ne bih mijenjala - ovo je moje najbolje vrijeme', objasnila je.