PREDSTAVILA 'ILUZIJU'

Danijela Martinović na zabavi bez Graše

22.02.2014 u 11:13

  • +3

Danijela Martinović predstavila Iluziju

Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko

Bionic
Reading

Danijela Martinović predstavila je u u zagrebačkom lounge baru i restoranu Choice, novi videospot za pjesmu 'Iluzija'. Promociji su prisustvovali Ksenija Erker, Lana Pavić, Renata Sopek, Feđa Džafić, Nikša Bratoš, ali dečko atraktivne pjevačice nije se pojavio

Novi sport režirao je Dario Radusin, a model u spotu je riječki maneken Feđa Džafić.

Glazbu za pjesmu 'Iluzija' potpisuje Petar Grašo, tekst je napisao Petar Grašo uz asistenciju Antonije Šole, a produkciju potpisuje Enes Tvrtković.

Na svečanoj promociji videospota u zagrebačkom lounge baru i restoranu Choice, pojavile su se brojne zvijezde. Lijepa Danijela zablistala je u elegantnoj odjevnoj kombinaciji, ali ovoga puta sama, bez podrške dečka, glazbenika Petra Graše. On je najvjerojatnije imao ozbiljnijeg posla.

'Veselim se što konačno mogu podijeliti s publikom spot na koji sam jako ponosna. Uživala sam u svakoj sekundi snimanja iako je ekipa od 15-ak ljudi radila skoro dvadeset sati! Cijeli tim je dao najbolje od sebe a atmosfera je cijelo vrijeme bila opuštena i zabavna! Snimanje nekih scena me iznenadilo no u potpunosti sam vjerovala Dariju koji je od početka imao jasnu viziju kako spot u konačnici treba izgledati. Model koji se pojavljuje u spotu zove se Fedja, a bio je zaista divan i profesionalan i sa lakoćom smo stvorili dobru energiju!'– izjavila je Danijela.