'LEPA K'O GREH'

Daniela Trbović: 'Mogu imati bilo kojeg muškarca'

02.10.2009 u 11:32

Bionic
Reading

Daniela Trbović ne očajava što je 'njezin nesuđeni' Slaven Bilić, kojega je izdvojila kao osobu za koju bi se udala, našao ljepšu i mlađu djevojku, jer je i sama 'lepa k'o greh'

'On je našao ljepšu i mlađu. A očito je i moje izjave shvatio jakoozbiljno, jer sam primijetila da se tijekom jedne humanitarne akcije ukojoj smo zajedno sudjelovali diskretno odmiče od mene. Što mogu.Zapravo znam što mogu. Žena sam u najboljim godinama, promukla sam odvođenja 'Najslabije karike', a moji obožavatelji tvrde da sam 'lepa k'ogreh'. Dakle, ne samo da mogu kao takva imati bilo kojeg muškarca, negose mogu kandidirati za predsjednicu. Pa da vidimo tko je onda'najslabija karika', izjavila je Daniela Trbović u razgovoru za Studio.

Voditeljica je prije par dana proslavila 40. rođendan i 900. emisiju kviza 'Najslabija karika': 'Već sam postala pomalo brendirana. Ljudi me počinju doživljavati kao 'Kariku', pa si tako mogu dozvoliti da ponekad budem drska i bezobrazna, a da mi nitko ne zamjeri', otkrila je Danijela.

Zaposlenicima HTV- a smanjene su plaće, a voditeljica kaže kako se bunila, ali samo u sebi, jer ipak ona i sin žive od te jedne plaće.

'U usporedbi s drugim kolegama meni je najmanje smanjeno, jer je i moj specijalni ugovor imao najmanju cifru. Bio je to popriličan potres za moj krhki organizam. Ja, naime, poput mnogih, imam stambeni kredit na koji kamate stalno rastu, a plaća, vidimo, samo pada. Usto, veći su mi, kao i svima nama, troškovi života, a sin Lovro i ja živimo samo od jedne, moje plaće', kazala je Danijela, koja se ipak snalazi radeći u fušu.