BLAGDANSKA NAGRADNJAČA

Danas poklanjaju Iskon, Julius Meinl, Nuxe, Terme Tuhelj, Kandit...

14.12.2017 u 10:31

Bionic
Reading

Već osmu godinu zaredom tportal.hr daje sve od sebe i tijekom prosinca vjernim čitateljima poklanja vrijedne nagrade. Imat ćete prilike osvojiti ih svakog dana, a koje smo danas pripremili, saznajte u nastavku! U desetom danu velikog blagdanskog darivanja tportala nagradit će vas Iskon, Julius Meinl, Nuxe, Terme Tuhelj, Kandit, Discovery film i V.B.Z. knjižare

Iskon poklanja ISKON.SMARTHOME paket za upravljanje domom na daljinu (radi na svim mrežama!). Jeste li se sjetili pokloniti nešto svojem domu? Glavnom utočištu cijele obitelji? Krajnje je vrijeme za to. Dodatno, današnji poklon tportala i partnera Iskon otkrit će vam je li Floki prožvakao papuče i koja je to crna ovčica zaboravila zatvoriti balkonska vrata… Sve to (i mnogo, mnogo više!) omogućit će vam Iskon.Smarthome sustav za upravljanje domom na daljinu koji vam danas poklanjamo s dodatnim senzorom – štednom pametnom žaruljom Osram koju ćete uparenu sa Smarthomeom moći paliti, gasiti i prigušavati na daljinu. Današnji poklon je paket pametnih, međusobno povezanih uređaja-senzora za dom koji će vam donijeti bezbrižnost i uštedu. Iskon.Smarthome paket sadrži centralnu jedinicu, pametnu utičnicu, kameru za nadzor te 2-u-1 senzor pokreta i mikroklime. Nakon jednostavne instalacije ovih senzora (bez ikakvih građevinskih radova), sustavom se dalje upravlja putem mobilne i web aplikacije. 

Iskon.Smarthome

Iskon.Smarthome je proširiv sustav koji radi na mrežama svih operatora, a u njega po želji naknadno možete dodati i pametne žarulje, senzore za vrata i prozore, senzor poplave ili pametni termostat Netatmo! Kako bi tportalov božićni izlog bio još privlačniji, Osnovnom kompletu koji vam danas poklanjamo smo odmah pridružili jednu pametnu žarulju. Iskon.Smarthome se može kupiti po cijeni od 1999 kuna jednokratno ili (za Iskonove korisnike) kao dodatnu uslugu uz Iskon paket (kada cijena iznosi 39 kuna mjesečno). http://smarthome.iskon.hr/

Terme Tuhelj poklanjaju dvije ulaznice za Svijet sauna. Rockabilly novogodišnja noć u kupaćim kostimima - doček u kupaćim kostimima! Dobra glazba, bogata gastronomija, termalna voda, pjenušac u bazenu – zvuči privlačno, osobito u hladnijem dijelu godine! Dobar rock ne poznaje granice! Super glazba i plesni nastupi u stilu rockabillyja i opustit ćete se nakon prvih taktova. Ne trebate biti dobar plesač da biste uživali u ludom rocku iz pedesetih godina prošlog stoljeća. Vatreni ritam Disco Rockabilly DJ-a držat će vas na nogama čitavu noć, a atraktivni rekviziti koje ćete dobiti pomoći će vam da se osjećate kao zvijezde pedesetih godina prošlog stoljeća. 

Doček u kupaćim kostimima? Zašto ne? Vodeni planet Terma Tuhelj i ove je godine ultimativno mjesto sjajnog novogodišnjeg provoda. Piće dobrodošlice, cocktail i neizostavni pjenušac u ponoć, all inclusive bogata ponuda hrane i pića, plesne radionice, foto corner, dječji kutak za vaše klince – novogodišnja noć pretvorit će se u nezaboravno iskustvo. Informacije i rezervacije: prodaja.bazeni@terme-tuhelj.hr / 049/203 784, www.terme-tuhelj.hr

Discovery Film poklanja ulaznice (2x2) za projekciju filma 'Wonder Wheel' Woodyja Allena (kino Europa, za projekciju u subotu 16. prosinca u 18.40 sati). 'Wonder Wheel', nova filmska poslastica Woodyja Allena, od ovog tjedna stiže u domaća kina! Gotovo nevjerojatno zvuči podatak da je Woody Allen u svojoj osamdeset i drugoj godini života jedan od najzaposlenijih ljudi u Hollywoodu u posljednjih četrdesetak godina. Naime radi se o redatelju koji je od 1982. godine pa sve do danas snimio minimalno jedan film godišnje, što znači da se u praktički neprestanom pogonu nalazi punih trideset i pet godina. To je karijera vrijedna divljenja, bez obzira sviđali se većini njegovi filmovi ili ne. A većini se sviđaju, jer Allen u svakom svom filmu pokušava predstaviti nam svoje originalne ideje i likove (sve filmove osim jednoga on je sam i napisao) pa publika iz godine u godinu jedva dočekuje vidjeti njegov novi uradak.

Ove nam godine Woody Allen donosi 'Wonder Wheel', humornu dramu smještenu na Coney Island u 50-im godinama prošlog stoljeća, a u kojem su glavne uloge ostvarili Kate Winslet i Justin Timberlake. Upravo njih dvoje u filmu tragaju za poznatim 'američkim snom' mirnog i lagodnog života, a u tim željama pridružuju im se Jim Belushi i Juno Template koji upotpunjuju glavnu glumačku postavu filma. Film 'Wonder Wheel' priča je o četvero likova čiji se životi međusobno isprepliću usred uzavrele atmosfere zabavnog parka na Coney Islandu. Ginny (Winslet) je melankolična i emocionalno nestabilna bivša glumica koja sada radi kao konobarica, Humpty (Belushi) je njezin grubi suprug i upravitelj ringišpila, Mickey (Timberlake) je zgodan mladi spasitelj koji sanja da će jednoga dana postati pisac kazališnih komada, Carolina (Temple) je Humptyjeva odsutna kćerka koja se u stanu svoga oca skriva od gangstera... Uz poetičnu fotografiju Vittorija Storara (trostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar za filmove 'Apokalipsa danas', 'Crveni' i 'Posljednji kineski car'), film 'Wonder Wheel' moćna je priča o strasti, nasilju i izdaji koja se odigrava u slikovitim kulisama Coney Islanda. Scenarist i redatelj Woody Allen kao glavno mjesto radnje filma 'Wonder Wheel' stavio je Coney Island, na kojem je u djetinjstvu i odrastao. Ovo nije prvi put da u filmu spominje Coney Island – glavnom liku njegovog filma 'Annie Hall', Alvyju, to je bio dom u djetinjstvu. Zanimljivo je za spomenuti da je 'Wonder Wheel' sa svojom kino distribucijom u SAD-u krenuo 1. prosinca – točno na osamdeset i treći rođendan Woodyja Allena. Humorna drama 'Wonder Wheel' u domaća kina stiže u četvrtak 14. prosinca.

Julius Meinl poklanja Inspresso starter paket. U čaroliji vrhunske Julius Meinl kave uživajte u toplini vlastitog doma uz Inspresso starter paket koji uključuje aparat za kavu, dvije Red Thun dizajnerske espresso šalice s tanjurićima te ukupno 60 kapsula s najfinijim mješavinama arabice i robuste. Inspirirajte se svakog jutra uz šalicu neodoljivo mirisne i kremaste Julius Meinl kave i započnite dan ispunjen nezaboravnim trenucima koje dijelite s dragim osobama. MPC: 799,00 kn

V.B.Z. knjižare poklanjaju paket romana hrvatskih autora. Dolazi nam vrijeme darivanja kada je lijepo primati i poklanjati knjige. Stoga vam u ovo blagdansko doba V.B.Z. predstavlja ekskluzivni online Božićni katalog s više od 400 različitih naslova i artikala po promotivnim cijenama. V.B.Z.-ove knjižare u Zagrebu, Velikoj Gorici, Rijeci, Čakovcu, Splitu, Solinu, Zadru i Slavonskom Brodu donose vam raznovrsnu ponudu knjiga, a nezaboravne poklone za vaše najbliže možete odabrati i iz udobnosti vlastitoga doma na www.vbz.hr.

Književni dom Zorana Ferića i ovog je puta otok Rab (ali autor svoje likove slijedi i u Makueniju, Battle Creeku, Krakowu, Grazu, Zagrebu, Rijeci...), na kojem pratimo živote nekoliko lokalnih 'galebova' i 'malomišćanskih' cura od adolescencije nabrijane hormonima do onih umornih i rezigniranih trenutaka kad već počinjemo sumirati svoje živote. Ferić u romanu 'Na osami blizu mora' ne ispisuje kompletne živote svojih likova, nego ih hvata u ključnim epizodama u kojima se ti životi formiraju ili prelamaju. Slika je fragmentarna, ali roman cjelovit i zaokružen.

'Dnevnik jednog nomada' istovremeno je putopis, dnevnik čitanja i zbirka zapisa o svakodnevnoj borbi sa životom, koliko traumatičnoj toliko i lijepoj. Od godine 2011. do 2016., od Ljubljane, preko Osla do Zagreba i Brčkog, čitamo dnevničke zapise o jednoj ljubavnoj priči i njenoj propasti; o ocu koji gotovo svakog mjeseca putuje iz Osla u Ljubljanu da vidi mlađu kćer, jer se boji da će ga zaboraviti, i o starijoj kćeri u Oslu koja očuha zove tatom, a njega po imenu; o književniku koji istodobno sudjeluje u hrvatskoj, bosanskoj i norveškoj književnosti... Razapet između Skandinavije i Balkana, Bekim Sejranović ispisuje stranice o dva svijeta, i o sebi u njima i izvan njih, koje su jednako potresne, uznemirujuće i duhovite kao i najbolje stranice njegovih romana.

Prosječna žena srednjih godina, podstanarka u prosječnoj stambenoj zgradi izvan centra, s prosječnim zaposlenjem u državnoj službi i prosječnim željama i nadama zaljubljuje se u susjeda kojeg svakog jutra sreće na stubištu. Osim konvencionalnog 'dobro jutro', ne progovore nijednu drugu riječ. S tom ljubavnom pričom, koja se odvija samo u njenoj glavi, ta prosječna žena iskoračit će iz svoje prosječnosti i preobraziti se u potpuno drugačiju osobu, a zbivanja u romanu 'Susjed' pretvorit će se u napetu psihološku dramu. Marina Vujčić napisala je roman o samoći, nevidljivosti i otuđenju ne samo u velikim stambenim zgradama, u kojima nitko nikoga ne poznaje, nego i u okviru obitelji i među prijateljima.

Nuxe poklanja Bio Beauté by Nuxe paket proizvoda iz organske zimske cold linije – iznimno hranjivo mlijeko za tuširanje i iznimno hranjivu kremu za ruke. Bio Beauté® by NUXE krema za tuširanje protiv isušivanja kože s prirodnom cold kremom i slatkim mirisom badema nježno čisti kožu tijela. Omogućava 8-satno djelovanje protiv isušivanja i neugodnog osjećaja zatezanja te hrani i umiruje suhu i osjetljivu kožu. Vrhunski prirodni sastojci, poput organskog ulja slatkog badema, organskog pčelinjeg voska, organske ružine vodice i organskog biljnog glicerina, obavijaju suhu i vrlu suhu kožu tijela obiljem ugode. Cijena za 200 ml: 78,90 kn.

Bio Beauté® by Nuxe izuzetno hranjiva krema za ruke s prirodnom cold kremom, svojom izuzetno topivom teksturom i slatkim mirisom badema, posebno je prilagođena i najoštećenijoj koži ruku. Brzo se upija i ne ostavlja masni film. Vrhunskim prirodnim sastojcima poput organskih ulja badema, jojobe i kokosa te organskog shea maslaca intenzivno hrani, umiruje i popravlja stanje kože suhih i vrlo suhih ruku. Cijena za 75 ml: 89,90 kn. Bio Beauté® by NUXE organsku kozmetiku potražite u odabranim dm-drogerie markt prodavaonicama. www.nuxe.hr

Kandit poklanja dva Kandit poklon paketa. Način na koji živimo i ubrzan tempo života ne ostavljaju nam puno prostora za svakodnevnu brigu o prehrani. Mnogima ujutro nedostaje onih nekoliko minuta koje mogu imati samo za sebe. Ispijanje prve jutarnje kave, listanje dnevnih novina, uživanje u tišini vlastitog doma... Sve to može biti još ljepše uz savršenu kombinaciju vrhunske Kandit čokolade obogaćene keksima sa žitaricama i šumskim voćem. U današnje vrijeme sve je veća zastupljenost tzv. zdravih slastica (potražnja za funkcionalnim proizvodima) – čokolada sa žitaricama koji predstavljaju zdravi međuobrok. Prateći najnovije trendove, Kandit je za vas pripremio sasvim novi okus u svojoj bogatoj ponudi čokolada, visokokvalitetnu Kandit bijelu čokoladu s komadićima maline i hrskavim Koestlin Breakfast biscuits integralnim keksom Breakfast biscuits - Cerals & Cranberry. Izuzetno prhko čajno pecivo sadrži pet vrsta žitarica i to u obliku integralnog brašna pšenice, ječma, raži i pira te zobenih, pšeničnih i ječmenih pahuljica. Pir je jedna od najstarijih poznatih vrsta žitarica koja sadrži proteine, nezasićene masti, vitamine, minerale i vlakna. Nutritivni sastav te okus i miris proizvoda dodatno obogaćuje brusnica. Osim bijele čokolade, pripremili smo varijantu s mliječnom čokoladom. Visokokvalitetna Kandit mliječna čokolada s komadićima maline i hrskavim Koestlin Breakfast biscuits integralnim keksom Breakfast biscuits - Cereals & wild berries. Žitarice, pšenica, zob, ječam, raž, pir, riža i heljda, u obliku integralnog brašna i pahuljica te smeđi šećer daju ovoj novoj kombinaciji čajnog peciva i čokolade karakterističnu prhku strukturu, ali i visoku nutritivnu vrijednost, dok šumsko voće daje (pruža) ugodan miris i blag okus. Na vama je izbor u kojoj kombinaciji mliječne ili bijele čokolade ćete uživati, no bitno je zapamtiti: sreća je u malim stvarima i tako je slatka, baš poput kockice Kandi Breakfast Biscuits čokolade!

Sudjeluj i osvoji pregršt vrijednih nagrada! Dobitnici su Srđan Cvikić (ISKON.SMARTHOME paket), Antonija Drozdek (Terme Tuhelj – 2 ulaznice za Svijet sauna), Zrinka Baklaić (2 ulaznice za projekciju filma 'Wonder Wheel'), Ivančica Brkanović (2 ulaznice za projekciju filma 'Wonder Wheel'), Ivana Krezić (Julius Meinl poklanja Inspresso starter paket), Doris Miše (V.B.Z. knjižare poklanjaju paket romana hrvatskih autora), Jadranka Badnjak (Bio Beauté by Nuxe paket proizvoda), Aleksandra Svečnjak (Kandit poklon paket), Nina Škvarić (Kandit poklon paket).