PRINCEZA OD WALESA

Dama u crvenom: Kate Middleton očarala u zapanjujućoj haljini s potpisom omiljene dizajnerice

07.12.2022 u 09:52

Bionic
Reading

Kate Middleton, jedna od najomiljenijih članica kraljevske obitelji, ponovno je potvrdila svoju titulu modne ikone

Po pitanju modnih kombinacija Kate Middleton (40) ne zna za greške pa je zadivila još jednim stajlingom za koji je dobila samo pregršt pohvala.

Samo nekoliko sati prije nego što će princ Harry i Meghan Markle dobiti nagradu za antirasizam u New Yorku, Kate je nazočila godišnjem prijemu diplomatskog zbora u Buckinghamskoj palači u društvu supruga, princa Williama, kralja Charlesa III i kraljice supruge Camille.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: POOL / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Kao i uvijek, bila je među najzapaženijim uzvanicama u glamuroznoj haljini u grimiznoj nijansi, kreaciji jedne od njezinih najomiljenijih dizajnerica Jenny Packham.

Haljina koja prati figuru ukrašena je cvjetnim ukrasima po cijeloj površini te je savršeno naglasila zavidnu liniju princeze od Walesa.

Stajling kojem je nemoguće pronaći manu Kate je zaokružila kraljičinim dijamantnim naušnicama i omiljenom tijarom princeze Margaret Lotus Flower.

Raskošnu je kreaciju, dostojnu buduće britanske kraljice, upotpunila svojim prepoznatljivim uvojcima i decentnim make upom.

modno poigravanje

Opet savršeno usklađeni: Kate i William jedan su od najmoćnijih parova, a sada su odlučili to svima i pokazati

Pogledaj galeriju

Tijara, izrađena od dijamanata u lepezastim motivima s lebdećim dijamantnim lukovima, pripadala je princezi Margaret, a Kate ju je nosila i na diplomatskom prijemu u palači 2013. te na svom prvom državnom banketu u Velikoj Britaniji 2015. tijekom kineskog državnog posjeta.

Kraljica supruga Camilla je pak ponovno nosila tijaru i ogrlicu od dijamanata i safira pokojne kraljice, koje je odabrala za državni banket u Južnoafričkoj Republici prošlog mjeseca, i haljinu Anne Valentine.

Inače, jučer su princ William i Kate Middleton svoje brojne fanove oduševili i s nekoliko divnih crno-bijelih fotografija koje su objavili na Instagramu.

Podijelili su divne prizore s nedavnog putovanja u Boston, a Kate je i na tim fotografijama izgledala poput filmske dive u senzacionalnoj haljini spuštenih ramena.