jesenski hit

Daje volumen baš svakom tipu: Ova frizura idealna je za sve koji se ne žele odreći duge kose

11.08.2023 u 15:10

Bionic
Reading

Nova sezona donosi i nove trendi frizure. Fox Cut će biti jedna od najpoželjnijih, a kada vidite kako daje kosi željeni volumen ubrzo će se naći i na vašoj listi želja

Kada je riječ o trendovima šišanja , u posljednje veliki dio inspiracije dolazi iz životinjskog svijeta. Istina, na prvu možda zvuči čudno, ali cool frizure već na prvi pogled otklanjaju sve sumnje. Najnovija hit frizura je Fox Cut koju ćemo ove jeseni viđati posvuda.

Nova popularna frizura nadovezuje se na uspjeh leptir frizure ili 'Butterfly Cut' koja kombinira kraće, isprekidane slojeve na vrhu s dužim slojevima na dnu – vrlo slično gornjim i donjim krilima leptira. A veliki hit bila je i frizura čiji oblik podsjeća na meduzu, Jellyfish Cut s hrabrim polukratkim i poludugim cipal stilom) i 'Wolf Cut' (čupava slojevita mješavina pramenova i cipal frizure), koji je nedvojbeno omiljeni stil na TikToku.

No, s približavanjem jeseni Fox Cut dolazi kao znatno glađa i nenametljivija alternativa Wolf Cutu. Savršen izbor za svakoga tko ne želi ekstremno slojevitu frizuru, ali se ipak ne želi odreći volumena.

Što je Fox Cut?

Dok je Wolf Cut čupava i krajnje ležerna frizura, Fox Cut ima malo više glamura. Zapravo, Fox Cut se pojavio se kao razvijena i sofisticirana verzija svog prethodnog stila, nudeći suptilniji, ali glamurozni izgled.

Fox kroj ima elegantan, feniran izgled iz 90-ih i idealan je kada tražite nešto elegantno, ali još uvijek želite zadržati voluminozne slojeve. Ova frizura vješto kombinira elemente Wolf Cuta i klasične slojevite frizure, što rezultira jedinstvenim i svestranim izgledom.

Jedna od najvažnijih kvaliteta ove frizure je sposobnost stvaranja iluzije volumena na finoj, dugoj kosi. Upotrebom strateških slojeva i tehnika teksturiranja, 'Fox Cut' dodaje volumen i kretanje, što je čini izvrsnim izborom za svakoga s tankom kosom sa željom za puniji, voluminozniji izgled.

Osim toga, Fox Cut je odlična prijelazna frizura, svojevrsna odskočna daska za Wolf Cut jer pruža savršeno prijelazno rješenje za one koji još nisu spremni odlučiti se na veće promjene i kraće frizure. Fox Cut omogućuje eksperimentiranje s teksturiranim volumenom i razigranijim izgledom bez potpunog prisvajanja kratkih, isprekidanih slojeva.