HIT BUNDE

Poznate Hrvatice zimu ne mogu zamisliti bez ovog komada

30.11.2017 u 09:43

Bionic
Reading

Jakne od pravog ili umjetnog krzna za mnoge su fashionistice ove jeseni i zime neizostavan komad u garderobi

Ima li što bolje od toplih bundica kad celzijevci počnu opako padati?

Unazad nekoliko sezona krznene bundice vratile su se na modnu scenu, a zaljubljenice u modu ne mogu odoljeti ovom čupavom i udobnom odjevnom komadu.

Čak i Pinterest, koji je često najbolji pokazatelj najnovijih modnih trendova, bilježi ogroman porast zanimanja za ovakvim modelima jaknica.

  • +4
Svi luduju za krznom Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Osim što će vam biti toplo, u ovakvoj bundici nećete moći proći nezapaženo. 

S efektnom jaknicom od krzna ne možete pogriješiti, bilo da se odlučite za one u neutralnim nijansama, bilo one s uzorkom.

  • +26
Bundice od umjetnog krzna Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara

Kao i svake godine, tople i čupave bundice preplavile su i naše ulice, pa ih ponosno nose djevojke sa zagrebačke špice, ali i mnoge poznate Hrvatice poput Severine, koja je nedavno mamila poglede u trendi ružičastoj bundici s potpisom Stelle McCartney, slip haljini u intenzivnoj ružičastoj brenda Palmers i seksi Guccijevim sandalama.

Ni pjevačica Maja Šuput nije odoljela kratkoj bundici od krzna koju je kombinirala s haljinom A kroja od lepršave svijetloplave tkanine, stvorivši savršen večernji oufit s daškom glamura, dok je Renata Sopek spremno uskočila u dulji prsluk od krzna. 

Bundice sjajno izgledaju i u dnevnim prigodama pa se slobodno poigrajte stilovima i krojevima. Kombinirajte ih s kožnatim hlačama, minicama, maksi haljinama od rebrastog pletiva, podrapanim trapericama ili plisiranim suknjama A-kroja - i ne zaboravite: najvažnije je da se osjećate dobro u onome što nosite.

A ako želite biti totalno in, morate znati da su najtraženije tzv. teddy bundice izrađene od tkanine koja neodoljivo podsjeća na obožavane plišance - zbog toga su i nazvane teddy (skraćeno od teddy bear - medvjedić).