FASHION GURU:

Čudi me da je Viki Rađa ovo odjenula

05.11.2014 u 14:04

Bionic
Reading

Zgodne su i slatke Viktorija Rađa i Lejla Filipović, u to nema sumnje. Kad bi se samo to ocjenjivalo, njih dvije imale bi visoke ocjene, no Guru prvenstveno ocjenjuje modni dojam, a lijepa Splićanka, za razliku od slatke Dubrovkinje, ovaj se put nije iskazala

'Kada ih vidim ovako zajedno, odmah mi padne na pamet da bi mogle snimiti neki duet. Viki nije bila neka pjevačica, ali to nije bitno; ima ih podosta koje ne znaju ni jednu notu pogoditi pa pjevaju, a siguran sam da bi i ona uživala jer bi sigurno imala bolju medijsku i zvjezdanu karijeru nego što ima sada, obilazeći splitska društvena događanja', prisjetio se Guru Viktorijine glazbene karijere.

No nije mogao ne primijetiti da se zgodna Viktorija rijetko pojavljuje u medijima, a to je očito uzelo svoj danak, pa kao da je zaboravila kako se pozira.

'Lejla uvijek može asistirati u spotu, zgodna je. Slatke su i zgodne, nema dvojbe, a dok se Lejla lijepo sredila i zna pozirati, Viki izgleda kao da je zaboravila kako treba stati. Haljina je, naravno, kratka i to je to; druge funkcije ona nema. Čudi me da je to odjenula, kada stvarno ima dobrih komada u svom ormaru. Kakva joj je to poza! Čak i cipele izgledaju čudno. Drugi put, Viki, bolja priprema, ispred ormara, ali i ogledala', poručio joj je naš dežurni modni kritičar.