SONJA I GORDAN

Crveno-crni spoj Jandrokovićevih

18.10.2010 u 15:25

Bionic
Reading

Nisu, naravno, usklađene modne kombinacije zaslužne za to što ministar Gordan i njegova supruga Sonja Jandroković zrače kao mladi zaljubljeni par. Govore to njezina ruka ispod njegove, njihovi osmijesi i ležernost dok švrljaju centrom Zagreba

Gordan i Sonja Jandroković baš su se isticali kao skladan par dok su u subotu, u masi ljudi, prolazili glavnom zagrebačkom ulicom. Sonja je bila osobito uočljiva zbog kričavog crvenog kaputića i crvene torbice, uz što je nosila crne hlače i ravne cipele. Gordan je pak bio u vrlo ležernom izdanju, trapericama i crnoj jakni.

Da je ministar vanjskih poslova pravi džentlmen, govori činjenica da je za sobom u torbi na kotačićima vukao sve što su tog dana kupili, a pretpostavljamo da su obavili kupnju na Dolcu.

Njihovo troje djece ostalo je kod kuće, pa je par uživao u rijetkim bezbrižnim trenucima kad su orijentirani samo na sebe. Obitelj je bila razdvojena dok je Gordan živio u Zagrebu, a oni u Bjelovaru, no prije otprilike godinu dana svi su se preselili u Zagreb. Koliko im godi to što su zajedno, govore njihovi osmijesi i držanje ruku pod ruku.