BAŠ KAO NEKAD

Crna pantera ponovno na modnoj naslovnici i to u senzualnom izdanju

06.06.2019 u 21:40

Bionic
Reading

Iako je u 50. godini života, nekad najpoznatija svjetska manekenka i model i danas ruši sve predrasude. Našla se na naslovnici modnog magazina Elle i pokazala besprijekornu liniju

Prije nekoliko dana Naomi Campbell proslavila je 49. rođendan, ali to nikako ne znači da je svojoj karijeri rekla zbogom. Njezino novo pojavljivanje na lipanjskoj naslovnici modnog magazina Elle izazvalo je oduševljenje obožavatelja i javnosti.

Za nju kao da je vrijeme stalo, barem ako je suditi po fotografijama koje su preplavile društvene mreže, a koje će se uskoro pronaći na svim kioscima diljem svijeta.

Zanosna 'crna pantera' kako je od milja nazivaju kolege i suradnici i dalje oduzima dah svojom ljepotom i nevjerojatnom figurom. Naomi je pozirala samo u dužoj majici, a do izražaja su došli njezini istrenirani bicepsi i noge. Na ovakvoj figuri pozavidjele bi joj i duplo mlađe kolegice.

Iako je na pragu pedesete Campbell još uvijek žari i pali modnim pistama. Jedna, jedina i neponovljiva Crna pantera vlada pistama 33 godine, što rijetkima u modnoj industriji polazi od ruke. Specifična je po svom senzualnom i zavodničkom hodu koji niti jedna njezina kolegica ne može iskopirati.

  • +15
Naomi Campbell u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia