RYDER ROBINSON

Cool na mamu Kate: U kultnom modelu 'birkenstockica' privukao je sve poglede

13.06.2024 u 11:51

Bionic
Reading

Ryder Robinson, 20-godišnji sin glumice Kate Hudson i njezinog bivšeg supruga, rokera Chrisa Robinsona, frontmena benda The Black Crowes, bio je u središtu pozornosti na Max Marinoj modnoj reviji u Veneciji

Ryder Robinson, kojeg nemamo često priliku vidjeti u javnosti, bio je bez sumnje zvijezda ovoga događanja na kojem su se okupila brojna showbizz lica.

Lijepa glumica blistala je od ponosa na putu do revije u glamuroznoj crnoj haljini dok je njezin nasljednik bio u mladenačkoj kombinaciji.

Dvadesetogodišnjak je zaigrao na kartu vječne kombinacije boja, crne i bijele. Bijeli T-shirt kratkih rukava nosio je ispod crno-bijele gingham košulje u kombinaciji s crnim hlačama.

  • +4
Kate Hudson i Ryder Robinson Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Ovaj casual look u skladu sa svojim godinama upotpunio je cool obućom - sve traženijim modelom Boston njemačkog brenda Birkenstock. Ryder se odlučio za Boston Soft Footbed, crne kožne natikače zatvorenih prstiju od brušene kože, koje dolaze u raznim nijansama, a svakoj modnoj kombinaciju daju privlačnu dozu nonšalancije.

Upravo je ovaj model na uzlaznoj putanji te je jedan od najpopularnijih, uz dakako sad već legendarni model Arizona s prepoznatljiva dva remena.

NICKY HILTON Rothschild

Udobne i chic: Ni plavokosa bogatašica nije odoljela šarmu najpopularnije obuće

Pogledaj galeriju

Nosivi su i uz traperice, haljine, kratke hlače ili suknje, a u njima se, baš poput Rydera, možete - zašto ne - zaputiti ako želite i na neko fancy događanje.

Inače, Kate je nedavno govorila o svojoj zanimljivoj 'patchwork obitelji te je otkrila da se njezina najmlađa kći Rani Rose (5), koju je dobila sa zaručnikom, glazbenikom Dannyjem Fujikawom, i njezina dva sina iz prijašnjih veza sjajno slažu, što je čini iznimno sretnom.

Osim Rydera i Rani Rose, 45-godišnja Kate ima sina Binghama (12) iz veze s bivšim zaručnikom, frontmenom benda Muse, Mattom Bellamyjem.

Za Rydera je rekla da se vrlo zaštitnički odnosi prema njoj jer ga je rodila vrlo mlada, a posvetila mu je i pjesmu 'Live Forever' sa svog debitantskog albuma 'Glorious'.