POHVALNA AKCIJA

Citroen će vam reciklirati automobil i odobriti do 15.000 kn popusta za novi

14.01.2014 u 15:44

Bionic
Reading

Citroën organizira veliku akciju otkupa dotrajalih vozila svih marki. Ta vozila neće biti vraćena u prodaju, već će biti reciklirana. Time će se utjecati na pomlađivanje voznog parka u Hrvatskoj, na sigurnost u prometu i pozitivno djelovati na očuvanje okoliša, s obzirom na činjenicu da nova vozila imaju iznimno nisku emisiju CO2. U prodajnoj akciji su novi Citroën C-Elysée, C3, C3 Picasso i C4. Akcija traje od 13. siječnja do 15. ožujka 2014. godine

Kupac jednog od navedenih modela marke Citroën može tvrtki Citroën ustupiti na recikliranje i uništavanje svoje staro vozilo za koje će mu odobriti popust na novom vozilu u iznosu do 15.000 kn, ovisno o kojem se modelu radi.

Dotrajala vozila će se reciklirati u suradnji s tvrtkom C.I.O.S., specijaliziranoj za zbrinjavanje otpada. Citroën će dio novca od otkupa starih vozila uložiti u povećanje sigurnosti na hrvatskim prometnicama, tako što će donirati određeni broj reflektirajućih svjetala (mačje oči) prvašićima.

Popust uz otkup starog vozila na Citroën C-Elysée iznosi 15.000 kuna, a u akciji je Citroën C-Elysée dostupan već od 79.900 kuna. Popust uz otkup starog vozila na Citroën C3 Picasso iznosi 10.000 kn, a u akciji je Citroën C3 Picasso dostupan već od 99.900 kn. Popust uz otkup starog vozila na Citroën C3 iznosi do 6.000 kn, a u akciji je Citroën C3 dostupan već od 69.900 kn. Popust uz otkup starog vozila na Citroën C4 iznosi do 5.000 kn, a u akciji je Citroën C4 dostupan već od 94.900 kuna.

Cilj je prodajne akcije CITROËN Reciklirajte i profitirajte ukloniti s hrvatskih cesta određen broj starih vozila koja će biti zamijenjena novima. Otkupljuju se dotrajala vozila svih marki (bez obzira na to o kojem se starom vozilu radi), njegovoj realnoj vrijednosti i stanju, bilo da su registrirana ili ne, za koja kupac novog vozila može dokazati (prometnom dozvolom) da je u njegovom vlasništvu najmanje tri mjeseca. Vozila se otkupljuju kod svih ovlaštenih distributera novih vozila CITROËN u Hrvatskoj.

Budući da stari i neispravan vozni park predstavlja dodatnu opasnost za sve sudionike u prometu, ovom akcijom CITROËN HRVATSKA potiče sigurnost u prometu, jer je novo i ispravno vozilo ključan čimbenik sigurnosti svih sudionika u prometu; kako vozača tako i pješaka, a prije svega djece.