SVADBA U madridu

Čista elegancija: Vjenčanica ove mladenke osvaja jednostavnošću

29.05.2023 u 12:52

Bionic
Reading

Članovi španjolskog visokog društva ovoga vikenda okupili su se u Madridu zahvaljujući glamuroznom vjenčanju svojih pripadnika, Victorije Eugenije Montes Suelves i Jorgea Torrentea Pellóna

Poslovica kaže 'kišna svadba, sretna mlada'. Fraza koja će sigurno odjeknuti u sjećanju Victorije Eugenije Montes Suelves. Jedina kći Peruanke Maríe Suelves i argentinskog poduzetnika Claudia Montesa, koju svi zovu Victoria, udala se za Jorgea Torrentea Pellóna u crkvi Svetog Duha u Madridu, do koje je došla tamnim automobilom u pratnji oca.

  • +2
Vjenčanje Victorie Montes i Jorgea Torrentea Izvor: Profimedia / Autor: Javier RamíRez / Zuma Press / Profimedia

Kada dođe vrijeme za odabir vjenčanog izgleda, brojne se mladenke odlučuju za dizajne koji imaju određene sličnosti s odjećom kakvu nose svakodnevno. Razlog koji je ovu španjolsku mladenku mogao navesti da odabere haljinu s vrlo jednostavnim krojem u znaku V-izreza dekoltea i poluprozirnih rukava.

Bez gubitka svoje jednostavnosti, dizajn od struka postao je kompleksniji. Donji dio od nešto teže tkanine i kremastije bijele boje omogućio je stvaranje strukturirane siluete. Porub vjenčanice također je vrlo upečatljiv. Presavijen prema unutra rezultirao je raskošnim 'balon' izgledom.

Iako su posljednjih godina brojne mladenke odlučile stati pred oltar bez vela, sve ih više slijedi savjete dizajnera vjenčanica i odlučuje uključiti ovaj element u vjenčani look. Victoria im se pridružila odlučivši se za jednostavan modni dodatak kojim je prekrila lice i zakopčala brošem. Najupečatljivije je to što ga je ona, za razliku od većine mladenki, nosila s raspuštenom kosom, s prednjim pramenovima spojenim na potiljku.

U rukama je nosila prekrasan buket velikog cvijeća - asimetričnu cvjetna kompozicija čiji su glavni protagonisti bili bijeli božuri.

Unuka rođaka kralja Juana Carlosa

Victoria Eugenia jedina je zajednička kći Marije Suelves i Claudija Montesa, iako ima dva brata s majčine strane, Francisca Joséa i Juana Joséa, rođenih iz prvog braka Marije Suelves s Francisom Francom, unukom diktatora i sadašnjim markizom od Villaverde, od kojeg se razvela 1991. godine. María Suelves i njezina sestra Blanca kćeri su markiza od Tamarita i unuke Victorije Eugenije Figuero Borbón, rođakinje španjolskog kralja Juana Carlosa.