NETIPIČAN ODABIR

Vjenčanicu obogatila raskošnim ogrtačem: Izdanje ove mladenke sve je oduševilo

10.05.2023 u 14:10

Vjenčanje Paule Fernández i José María Treviña

Izvor: Profimedia / Autor: José RamóN Hernando / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Protekloga vikenda u Španjolskoj je održano glamurozno vjenčanje s gostima iz redova kraljevske obitelji. Poduzetnik José María Treviño Ruiz de Velasco izrekao je sudbonosno ‘da‘ svojoj zaručnici Pauli Fernández Martínez, a mladenka je brojne oduševila svojim vjenčanim izdanjem

Članovi španjolskog visokog društva u subotu su se okupili u Toledu kako bi zajedno proslavili ulazak u bračnu luku mladoga para, Joséa i Paule.

Njihovo vjenčanje izazvalo je veliko zanimanje medija i javnosti u Španjolskoj, zahvaljujući brojnim poznatim gostima, poput Infante Christine, sestre španjolskog kralja Filipa VI.

Par se zakleo na vječnu ljubav u crkvi Svetoga Tome Apostola, a mladenka je za tu prigodu blistala u jedinstvenoj vjenčanici podebljanoj efektnim dodacima.

Jednostavnog kroja, s detaljem cvjetnih aplikacija na dnu, ovu vjenčanicu upotpunjavao je ogrtač sa šlepom i s jednakim detaljem cvijeća na ramenima. Umjesto vela, lijepa Španjolka odabrala je elegantno pokrivalo za glavo u kremastoj boji, dok se ispod vjenčanice pri pokretu nazirao par bijelih sandala s platformom.