s potpisom diora

Raskošno slavlje u Veneciji: Pogledajte vjenčanicu kakvu je odabrala ova bogata nasljednica

15.05.2023 u 13:09

Bionic
Reading

Jedna od najblistavijih australskih sportskih zvijezda, Scotty James, uplovio je u bračnu luku s bogatom nasljednicom Chloe Stroll na raskošnoj ceremoniji vjenčanja održanoj u Veneciji

Par se vjenčao okružen legendama iz svijeta Formule 1, uz brojna lica s filmske i modne A-liste prije nego što su se ukrcali na luksuznu jahtu i sa svadbenim slavljem nastavili ploveći Jadranskim morem.

Scotty James australski je snowboarder i četverostruki olimpijac dok je njegova odabranica, kći kanadskog milijardera Lawrencea Strolla, suvlasnika i izvršnog predsjednika Aston Martina i vlasnika Aston Martin tima u Formuli 1.

Par je 2019. upoznao mladenkin brat i vozač Formule 1 Aston Martina, Lance Stroll, a zaruke su potvrdili u studenom 2021. godine.

Vjenčanje je bilo dobro tempirano za goste iz Formule 1., budući da je momčad na jednotjednoj stanci prije početka nove europska utakmice u Italiji, a fotografije luksuzne ceremonije ubrzo su ugledale svjetlo dana na društvenim mrežama.

Fotografije para prikazuju njihovu ceremoniju u talijanskom vinogradu pod zviježđem bijelih ruža, a otkrile su i mladenkin odabir.

Sudbonosno ‘da’ ova bogata nasljednica izrekla je u elegantnoj vjenčanici s potpisom francuskog Diora, upotpunjenoj dugim velom istaknutim na kosi skupljenoj u glatku punđu. Mladoženja se odlučio za klasični crni smoking dok je na glavi nosio kipu u znak židovskog nasljeđa mladenkine obitelji.

Uz poznata lica iz svijeta Formule 1, ovo vjenčanje nisu propustili gosti poput holivudskog para Catherine Zete-Jones i Michaela Douglasa, vojvotkinja od Yorka, Sarah Ferguson, modni autor Derek Blasberg i brojni drugi.