KRALJICA MINIMALIZMA

Angelina Jolie odbacila omiljene natikače i odabrala model koji - ili volite ili mrzite

06.09.2022 u 13:50

Bionic
Reading

Holivudska ljepotica i humanitarka Angelina Jolie itekako zna nositi minimalističke kombinacije koje joj sjajno pristaju

Angelina Jolie (47), glumica i redateljica, u svakoj prigodi pokazuje svoj nenadmašni osjećaj za modu, a sad je po tko zna koji put dokazala da je s pravom mnogi smatraju velikom holivudskom modnom ikonom.

Vremena u kojima je sablažnjavala svojim odvažnim punk/ghotic stilom sad su daleka prošlost.

Jedna od najljepših žena svijeta potom se okrenula modnom minimalizmu u kojem prevladavaju čiste linije, neutralne boje, klasični krojevi...

Čini se da slavna Amerikanka savršeno razumije koncept tzv. capsule modne filozofije, gdje se sve vrti oko ključnih komada koji se bez problema mogu kombinirati jedni s drugima, što nas rješava uobičajenih problema oko osmišljavanja stajlinga.

  • +9
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: TERMA,SL / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Njezin elegantan i minimalistički stil nadaleko je poznat, a stajlinzima redovito dokazuje da je, kada se radi o modi, manje vrlo često - više.

Neutralna crna i bijela njezin su najdraži izbor, a kombinacija u kojoj se uputila u šoping sa sinom Paxom najbolji je dokaz kako je modna igra dviju (ne)boja neprolazni klasik.

kraljica modnog minimalizma

Angelina Jolie itekako zna kako izgledati jako dobro: Ima još jednu savršenu bijelu haljinu, a od omiljenih natikača se ne odvaja

Pogledaj galeriju

Bijeli T-shirt i široke crne hlače Angelina je uparila s trendi sandalama platformama kojima je uspješno zamijenila donedavno omiljeni model kožnih natikača ravnih potplata s potpisom Valentina, koje je nosila u brojnim prigodama.

Prošivena crna shopper torba i velike sunčane naočale uspješno su nadogradile ovaj ležeran stajling.