TRENDI KAUBOJKE

Ove upečatljive čizme ultimativni su jesenski hit, a slavne trendseterice nose ih s puno stila

06.09.2022 u 12:34

Bionic
Reading

Efektne kaubojke, osobito one visoke, duljine do koljena, ove su se sezone vratile na modnu scenu u velikom stilu, pa smo ih mogli vidjeti na nogama mnogih poznatih zaljubljenica u modu

Iako su se sramežljivo počele vraćati na modnu scenu unazad nekoliko sezona, ove godine popularnost kaubojki naprosto je eksplodirala te ih u posljednje vrijeme stalno viđamo kako na Instagramu, tako i na poznatim fashionisticama koje ih nose s puno stila.

Kaubojske čizme, udobne i s neospornom cool vibrom, već su dugo dio uniforme najstajliš trendseterica koje ih nose od jutra do mraka.

Ova udobna i svestrana obuća svakoj će kombinaciji dati posebnost, a u svoje su ih kolekcije uvrstili i high street brendovi poput Manga ili Massima Duttija, ali i poznate modne kuće.

  • +9
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Pa ako još dvojite u koji model treba investirati ove jeseni, kaubojke se mogu naći na vašem popisu ako se uklapaju u vaš stil.

Ashley Benson, Olivia Wilde, Heidi Klum, Emily Ratajkowski, Kendall Jenner, Anne Hathaway ili Jodie Comer samo su neke od slavnih trendseterica koje su u svoja cool modna izdanja uklopile i ovu obuću koja će svakoj, pa i najobičnijoj kombinaciji dati posebnost.

Kako ih nositi? Strogih pravila nema, pa ih bez bojazni možete spojiti i s komadima od kože, trapera, ženstvenim cvjetnim uzorkom...

  • +6
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

I dok su ih Kendall Jenner i Emily Ratajkowski kombinirale sa suknjama, Ashley Benson, zvijezda 'Slatkih malih lažljivica', spojila je efektne visoke kaubojke posve neočekivano s traper bermudama dok ih britanska glumica Jodie Comer ('Ubijanje Eve') nosi sa ženstvenim haljinama, što doista izgleda fantastično.

Kaubojke nisu ništa manje stajliš ako ih primjerice nosite s odijelom, poput Olivije Wilde, ili s trapericama i Barbie ružičastim džemperom, kao Heidi Klum koja se odlučila za visoke bijele kaubojke.