VRATILE SU SE KAUBOJKE

Ove jeseni investirajte u ovaj svestrani model čizama koji možete nositi od jutra do mraka

01.09.2022 u 13:26

Bionic
Reading

Kožne kaubojske čizme, osobito one u crnoj varijanti, spadaju među najsvestranije modele obuće u koje se isplati uložiti više novca jer ih je teško nadmašiti po pitanju ležernosti, ali i neosporne cool vibre koju posjeduju

Uz neizbježne combat čizme robusnog dizajna ili popularne chelsea varijante, ove sezone sve će biti u znaku kaubojki koje su se vratile u velikom stilu.

Nedavno smo ih vidjeli na nogama slavnih ljepotica Kendall Jenner i Emily Ratajkowski, koje su za svoje cool stajlinge dobile bezbrojne pohvale.

Lijepa Emily odlučila se za prekrasan model kaubojki s potpisom Manga po cijeni od posve prihvatljivih 600 kuna, a spojila ih je s topom nadahnutim korzetom i lepršavom suknjom. Upečatljiv look upotpunila je trendi torbicom i sunčanim naočalama zasluživši čistu modnu peticu.

  • +6
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Manekenska zvijezda Kendall Jenner je pak sjajno kombinirala top bez rukava sa suknjom ispod koljena, istaknuvši besprijekornu figuru.

  • +9
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Modni znalci jednoglasni su da ćemo upravo upečatljive kaubojke itekako viđati u mjesecima pred nama.

Ova udobna i svestrana obuća svakoj će kombinaciji dati posebnost, a u svoje su ih kolekcije uvrstili high street brendovi poput Manga, Massima Duttija, Isabel Marant...

Kako ih stilizirati? Slobodno ih sparite sa svim komadima od denima, dugim pletenim suknjama, udobnim hlačama širokih nogavica, suknjama...

I da, kaubojske čizme itekako su zamislive i u klasičnim poslovnim izdanjima... Oversized sako, top i samo pustite da vrh cipele viri ispod elegantnih hlača koje dopiru do poda.