NEKAD I SAD

Cindy Crawford ljubomorna na insta-zvijezde

04.05.2016 u 19:15

Bionic
Reading

Slavna 50-godišnja manekenka Cindy Crawford priznala je kako je ljubomorna na današnje zvijezde jer su zahvaljujući društvenim mrežama odmah slavne

Pretpostavljamo da nitko ne bi bio iznenađen kad bismo rekli da današnje manekenke slijede stope svojih prethodnica, no tko bi rekao da je i obratno istina? Nakon što se fotografirala s Kendall Jenner, Cindy Crawford priznala je kako je pomalo ljubomorna na mladu kolegicu koja se uvijek može obratiti svim svojim obožavateljima.

'Ljubomorna sam jer moja generacija nije imala mogućnost obratiti se publici kao što je to danas moguće. Iako to na neki način jest odgovornost, istovremeno je  ogromna pomoć jer si možemo same biti glasnogovornice. Možemo se predstaviti na način na koji se želimo predstaviti', rekla je Cindy Crawford.


Kendall Jenner danas ima 56 milijuna obožavatelja na društvenim mrežama, a Cindy Crawford samo nešto više od milijun, pa je razlika o kojoj govori 50-godišnja manekenka vrlo očita. Njezina 42-godišnja kolegica Carolyn Murphy nedavno joj se požalila da je dobila ukor zbog toga što ima samo 161.000 obožavatelja na društvenim mrežama.

'Baš su me prošli tjedan ukorili zato što nedovoljno koristim Instagram', rekla je Carolyn Murphy.

Amber Valletta je među rijetkim manekenkama koja bi najradije bila bez Instagrama.

'Prilično mi je neugodno to da moram izmišljati trenutke za društvene mreže ili se pretvarati i kad takvi trenuci postoje. S druge strane, bez obzira koliko ljudi je pratilo na društvenim mrežama, Christy Turlington uvijek će biti Christy Turlington', rekla je 42-godišnja Amber Valletta, manekenka koju prati nešto više od 187.000 obožavatelja.