SPA KUTAK

Čime brzo i lijepo urediti ruke i stopala

18.05.2012 u 09:05

Bionic
Reading

Možda i živimo u dobu koje liberalno tolerira 'sve' stilove, ali to se nipošto ne odnosi na zapušten izgled ruku, noktiju i stopala

Znate li da svaki prst tijekom života savijemo oko 25 milijuna puta? Sad kad znate, možda se i odlučite odužiti vrijednim prstićima na rukama i nogama. Ako ne zbog sebe, imajte obzira prema drugima, pogotovo tijekom ljeta. Poštedite okolinu 'eksplicitnih' prizora svojih zapuštenih stopala u sandalama.

Njemački brend Douglas osmislio je bogatu liniju Nails Hands Feet koja sadrži baš sve za njegu noktiju, ruku i nogu. Iznimno kvalitetne i cjenovno pristupačne proizvode, poput škarica, turpijica, hranjivih krema, specijaliziranih proizvoda za jačanje noktiju te odstranjivanje laka i iritantne kožice potražite u Irisovim i Douglasovim parfumerijama.

Domaći brend prirodne kozmetike Olival lijepo je upakirao popularniji i vrlo povoljni kamen plovučac koji će 'ko rukom' ukloniti i najproblematičnija zadebljanja na stopalima.

Naravno, prije negoli prionete na struganje stopala i odstranjivanje kožice oko noktiju, namačite noge u toploj vodi. Recimo, u miomirisnoj i blagotvornoj kupki od lavande iz specijalizirane linije Avon Foot Works. Dok u kupki omekšavate kožu stopala i pripremate je za 'obradu', opustit ćete svoje teške i natečene noge.

Onima koji nemaju problema samo s izgledom nego i s mirisom stopala, švedski kataloški brend prirodne kozmetike Oriflame namijenio je bogatu liniju Feet Up. Iz nje izdvajamo aromatični sprej za dezodoriranje stopala osvježavajućim mirisom eukaliptusa i metvice.

Kad svoje ekstremitete civilizirate, ukrasite ih živopisnim i postojanim bojama lakova iz linije Max Factor Glossfinity. Konačno se možete opustiti i prepustiti mašti na volju jer u svijetu lakova i liberalnog nail-arta zaista prolaze svi stilovi i lookovi.