nepogrešiva kupovina

Chic baloneri: Omiljeni komad prijelaznog razdoblja od sada se nosi i u ovim dizajnima

30.09.2023 u 08:45

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za novim balonerom, donosimo pregled ovosezonskih trendova koji donose novosti u stilu nošenja mnogima omiljenog jesenskog komada

Baloner je već desetljećima omiljeni komad tijekom prijelaznog razdoblja, a modeli koji će se nositi ove sezone imaju sve potrebno učiniti ga popularnijim nego ikad prije.

Sposobnost balonera da se prilagođava svim stilovima i osobnostima gotovo je jedinstvena u modnom svijetu, baš kao i njegova specifična karakteristika da i najjednostavnije kombinacije učini neodoljivo chic.

Osim bezvremenskih bež klasika, ove sezone svjedočit ćemo nekim novim modelima koje karakterizira čista unisex silueta, smanjenje tkanine i jednostavne nijanse poput neutralne sive.

Bez obzira koju kombinaciju imate na umu, ne možete pogriješiti trendi kožnim ili lakiranim balonerima, baš kao niti tradicionalnim modelom na kopčanje, jednim od najboljih ulaganja u garderobu za nekoliko narednih godina.

Neke od zvijezdi i trendseterica u posljednje su vrijeme potvrdile i kakvi se modeli trenutno nose pa smo tako imali prilike vidjeti Biancu Balti na Venecijanskom festivalu u traper modelu sa zakovicama te Jennifer Lawrence u predimenzioniranom klasiku zelenkaste nijanse.

Klasični bež model obožava nositi Hailey Bieber, koja ga jednako uspješno kombinira sa sandalama, čizmama i tenisicama, dok smo u raznim stajlinzima ulične mode mogli svjedočiti rastu popularnosti traper i kožnih balonera, kao i nastavak predimenzioniranog trenda.

Kada je riječ o bojama, osim klasičnih neutralnih smeđih tonova, iznimno su popularni chic sivi modeli te novost na sceni - zeleni baloneri koji momentalno podižu svaki look! Ako ste zainteresirani za nešto još ekstravagantnije, u ponudi ćete pronaći i niz vinilnih kaputa u raznim efektnim bojama.

Za kraj, tu su i kratki baloneri koji odišu modernim stilom te su dobitna kombinacija s trendi visokim čizmama u kaubojskom ili bajkerskom stilu.