IZVUKLA IZ NAFTALINA

Cher ponovno u prozirnom kostimu koji je nosila 1989.

13.09.2010 u 16:42

Bionic
Reading

Odjevena u prozirni kombinezon koji je nosila prije dvadeset godina, točnije u spotu za pjesmu 'If I Could Turn Back Time', Cher je, izgleda, ipak uspjela vratiti vrijeme

Na dodjeli nagrada MTV-ja Cher se pojavila u crnom prozirnom kombinezonu koji je prvi put nosila još davne 1989. godine, u spotu za svoj planetarno popularni hit 'If I Could Turn Back Time'. Iako je otada prošlo prilično vremena, danas 64-godišnja pjevačica hrabro je odjenula kostim koji ništa ne ostavlja skriveno i pokazala da još uvijek ima zadivljujuće vitko i čvrsto tijelo. Baš kao i tada, i dva desetljeća kasnije Cher je prozirni kostim ukrašen blještavim kamenčićima nosila uz kratku kožnatu jaknu i visoke čizme.

Slavna pjevačica nimalo nije krila svoje godine. 'Imam cipele starije od većine nominiranih', našalila se pjevačica. 'Ja sam najstarija koka ovdje s najvećom kosom i najmanjim kostimom', dodala je uz smijeh. 'U moje vrijeme izbacili bi me s MTV-ja kad bih se pojavila ovakva, a sada to izgleda čak i pitomo. To je bilo u vrijeme kada je Lady GaGa još bila Baby GaGa', rekla je Cher.