ZVIJEZDA CRVENOG TEPIHA

Charlize Theron ne prestaje oduševljavati

07.04.2017 u 10:03

Bionic
Reading

Holivudska diva Charlize Theron trenutačno užurbano promovira novi nastavak 'Brzih i žestokih', a na madridskom crvenom tepihu sve je zadivila u Gucciju

Na svjetskoj turneji promocije novog nastavka 'Brzih i žestokih' Charlize Theron ne prestaje oduševljavati svečanim izdanjima kojim je uspjela dodatno zacementirati titulu kraljice crvenih tepiha.

U Madridu se holivudska diva odlučila za popularni Gucci zablistavši u kombinaciji mini suknje i bluze s volanima. Jednostavno izdanje dodatno je istaknuto upečatljivim detaljima poput crne vrpce svezane oko vrata i dvoredno ušivenih zlatnih gumba na suknji.

Istaknule su se i Guccijeve crne štikle s remenčićima i decentne naušnice koje su izvirivale iz blago valovite frizure.

  • +2
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Na madridskoj premijeri pojavila se bez filmskih kolega, no na crvenom tepihu dočekali su je nogometaši Atletico Madrida Antoine Griezman i Filipe Luis koji su joj odlučili pokloniti personalizirani dres madridskog kluba.

U novom nastavku 'Brzih i žestokih', koji se u svjetskim kinima očekuje 12. travnja, Theron tumači lik Cipher - kriminalnog masterminda koji uspijeva nagovoriti Doma (Vin Diesel) na rad protiv saveznika.