OČARAVAJUĆA LJEPOTA

Senzacija u bijelom: Lijepa glumica sve je bacila u drugi plan

05.04.2017 u 10:09

Bionic
Reading

Holivudska diva Charlize Theron koja glumi u novom nastavku filmskog serijala 'Brzih i žestokih' sve je očarala pojavom u bijeloj haljini na berlinskoj premijeri filma

Ova holivudska diva, koja godinama nastupa kao zaštitno lice Diorovog pafema J'Adore, na berlinskoj premijeri filma 'Brzi i žestoki' pojavila se u laskavoj bijeloj haljini bez naramenica koja je premijerno predstavljena u sklopu aktualne Diorove kolekcije.

Senzacionalnu figuru Charlize je tako istaknula bijelom kreacijom koja dužinom seže do gležnjeva, s gornjim dijelom koji je naglašavao struk.

Poznata po dobitnim svečanim izdanjima kojima je osvojila titulu kraljice crvenih tepiha, Charlize i ovoga puta ništa nije prepustila slučaju.

Diorovu haljinu jednostavnog kroja naglasila je decentnim visećim naušnicama i prstenjem, a cjelokupno izdanje finiširala je crnim štiklama debljih remenčića.

  • +2
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Društvo na crvenom tepihu premijere 'Brzih i žestokih' Charlize je činio Vin Diesel kao jedini član filmske ekipe koji se pojavio u Berlinu.

'Mislim da nisam ludo hrabra kad je moda u pitanju. Ja volim klasične stvari. No, s druge strane, moram priznati da nisam tako bojažljiva kad je kosa u pitanju. Uopće nisam vezana uz svoju kosu, promjene frizura su mi uzbudljive, a uvijek mislim da ako i budem mrzila tu frizuru, ionako će brzo narasti', svojedobno je izjavila Charlize.