ZVIJEZDA VEČERI

Prelijepa Charlize Theron zna kako privući poglede

26.03.2017 u 16:46

Bionic
Reading

Plavokosa holivudska zvijezda, 41-godišnja Charlize Theron, poznata je po besprijekornom modnom stilu, a pojavivši se u crnoj haljini posutoj šljokicama na humanitarnoj večeri u Hong Kongu, opet je sve ostale uzvanike bacila u drugi plan

Jedna od zvijezda amfAR gala večere, organizirane kako bi se sakupila sredstva za istraživanje AIDS-a, bila je i prelijepa oskarovka Charlize Theron. Plavokosa glumica osvaja prirodnom ljepotom, ali i nepogrešivim stajlinzima, a nije razočarala ni ovoga puta pojavivši se u dugoj elegantnoj crnoj haljini bez naramenica.

Na toaleti ukrašenoj mnogobrojnim šljokicama, ističe se duboki dekolte, a struk je istaknula kožnim remenom. Haljina dolazi s potpisom modne kuće Saint Laurent i dio je aktualne proljetno-ljetne kolekcije.

Uz šik haljinu Charlize je nosila minimalističke crne sandale od brušene kože, a kosu je u maniri diva iz zlatnog doba Hollywooda začešljala sa strane i ostavila da pada u blagim stiliziranim valovima.

Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa glumica pobornica je klasičnih modnih komada, a za crvene tepihe redovito bira elegantne ženstvene kreacije.

'Mislim da nisam ludo hrabra kad je moda u pitanju. Ja volim klasične stvari. No, s druge strane moram priznati da nisam tako bojažljiva kad je kosa u pitanju. Uopće nisam vezana uz svoju kosu, promjene frizura su mi uzbudljive, a uvijek mislim da ako i budem mrzila tu frizuru, ionako će brzo narasti', kaže Charlize.

A kad su u pitanju male beauty tajne, priznaje da ne može bez dvije stvari: balzama za usne i kreme s visokim zaštitnim faktorom. 'Nosim kremu s visokim zaštitnim faktorom svakodnevno. Volim balzam za usne La Mer i La Roche-Posay kremu sa zaštitnim faktorom. To dvoje uvijek imam uz sebe, u torbi, u automobilu. Uvijek nanosim SPF kremu na sebe i na klince', otkriva glumica.