LJUBOMORA ILI BRIGA

Charles zavidi sinu Williamu na slavi i supruzi Kate

18.07.2011 u 09:32

Bionic
Reading

Princ Charles misli da je pažnja medija koju su u Kanadi privukli njegov sin William i supruga mu Kate bila pretjerana, a nije mu, navodno, simpatično ni to što je novi kraljevski par sve popularniji

Princ Charles drži da su se na turneji po Sjevernoj Americi njegov sin William i supruga Kate samo fotografirali, umjesto da se bave bitnim pitanjima koja su bila razlog njihovog kraljevskog posjeta, prenosi britanski list Mirror.

Novopečeni kraljevski par upoznao se s desecima građana Kanade, ali i sa zvijezdama poput Nicole Kidman Toma Hanksa i Jennifer Lopez. Princ Charles je, navodi Mirror, jako sretan što su svi dobro prihvatili njegovu snahu Kate, ali je izjavio da bi mladoj princezi stalni pritisak medija mogao biti stresan, budući da mediji svakodnevno analiziraju odjeću te svaki njezin potez.

Istodobno, mediji spekuliraju da se Charles osjeća ugroženim zbog pažnje medija. Britanske novine upozoravaju kako je Charles teško podnosio i popularnost pokojne supruge Diane te da vjerojatno sada istu zavist osjeća i prema sinu. Tabloid Daily Star objavio je rezultate ankete u kojoj je čak 50 posto njihovih čitatelja izjavilo kako bi Charles iCamilla britansko prijestolje trebali prepustiti Williamu i Kate.