JOVANA PUHALO

Ceremonija u Veneciji: Pogledajte raskošnu vjenčanicu lijepe zagrebačke odvjetnice

15.11.2023 u 14:22

Bionic
Reading

Jovana Puhalo, atraktivna zagrebačka odvjetnica, poznata i zbog angažmana kao odvjetnica Zorana Mamića u slučaju njegove tužbe protiv repera Vojka V i Grše za klevetu, izgovorila je sudbonosno 'da' u Veneciji

Zgodna brineta udala se na intimnoj ceremoniji za svog odabranika Marka Pezera, a divnu vijest otkrili su fotografijama Danilo Vasić i Katarina Sharon Macut Vasić, objavljenima na profilu Danilo and Sharon na Instagramu.

Baš poput Georgea i Amal Clooney, i ovaj se par odlučio za romantičnu destinaciju za svoj najvažniji dan - predivnu Veneciju.

  • +5
Jovana Puhalo Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Atraktivna Jovana, poznata po svojim pomno osmišljenim modnim kombinacijama, za je ovu prigodu odabrala raskošnu vjenčanicu dugih rukava s velikim prorezom koja je istaknula njezinu vitku figuru, a vjenčani je stajling zaokružila sjajnim make upom i kosom stiliziranom u blage valove s razdjeljkom po sredini.

Točka na 'i' ovog glamuroznog vjenčanog looka bile su i plave satenske štikle ukrašene remenčićima.

'Ovdje smo zbog jako intimnog vjenčanja na kojem će biti 11 ljudi. Tijekom sezone ne možemo snimati tako mala slavlja, no zato volimo zime jer možemo prihvatiti i snimanja tako malih i intimnih vjenčanja. Jako sam sretna što sam ovdje i nadam se da će vam se svidjeti rezultat', rekla je Katarina Sharon u videu na Instagramu, uz snimke i fotografije mladenaca.

Inače, Jelenin suprug Marko nekad je bio u vezi s Miss Hrvatske Josipom Kusić.

U ranijem intervjuu za 24sata, odvjetnica, koja je karijeru započela u Puli, a danas ima odvjetnički ured u Zagrebu, otkrila je koliko joj treba vremena da se odjene.

'Postoji neki kodeks odijevanja u odvjetništvu, a s ciljem pokazivanja poštovanja prema sudu i ozbiljnosti prema poslu kojim se bavimo, osobno izbjegavam nositi šarene odjevne predmete i asimetrične krojeve. Općenito više volim klasiku i neboje. Spremim se u 15-ak minuta, a prvu kavu pijem u autu na putu prema sudu ili uredu', rekla je tad lijepa odvjetnica.