CAREY mulligan

Poznata glumica zabljesnula u izdanju kao stvorenom za blagdanske zabave

15.11.2023 u 12:55

  • +2

Carey Mulligan

Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL TRAN / AFP / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Podršku redateljici Emerald Fennell i njezinom novom filmu, crnoj komediji 'Saltburn', na svečanoj premijeri u Los Angelesu pružila je glumica Carey Mulligan

U filmu 'Promising Young Woman' iz 2020. godine - redateljskom debiju Fennell ovjenčanom Oscarom - glumica Carey Mulligan tumači glavnu ulogu.

Njezin novi film 'Saltburn', iako u njemu ne sudjeluje, odlučila je podržati dolaskom na svečanu premijeru u Los Angelesu i pritom oduševila izdanjem na crvenom tepihu.

Poput kolegice Margot Robbie, u zavodljivoj haljini brenda Schiaparelli, 38- godišnja Britanka iskoristila je stilističke usluge Andrewa Mukamala koji ju je te večeri vidio u glamuroznoj kombinaciji s potpisom modne kuće Balmain.

Kao stvorena za sezonu blagdanskih zabava i domjenaka, ova kreacija na poznatoj britanskoj glumici predstavljena je u aktualnoj kolekciji brenda.

Njezina glavna posebnost leži u dizajnu gornjeg dijela, po uzoru na crni sako korzetnog kroja, kao i raskošnoj suknji presvučenoj mnoštvom aplikacija srebrnog sjaja koje su činile zanimljiv ombre efekt.