NAKON TEŠKIH BOLESTI

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas ponovo blistaju

18.04.2012 u 11:05

Bionic
Reading

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas jači su od svih nedaća koje su im prethodne godine zagorčavale život. Njegova borba s rakom grla završena je uspješno baš kao i njezina borba s maničnom depresijom

'U dobru i zlu' itekako vrijedi za slavni glumački par Catherine Zeta-Jones i Michael Douglasa. Nakon što su prebrodili teške bolesti koje su im obilježile prošlu godinu, odlučili su se veseliti i uživati u svakom novom danu. Tako su uživali i na Vanity partyju u New Yorku koji se održao u sklopu Tribeca film festivala.

Catherine, koja je za ovaj izlazak odjenula elegantnu, decentnu, ali zbog toga ne manje upečatljivu i seksi blještavu haljinu, izgleda neodoljivo kao i uvijek. Svog je voljenog supruga čvrsto držala za ruku i spremno i ponosno pozirala. Sudeći prema njihovim izrazima lica, loši dani daleko su iza njih.

Naime, nakon što je Michael liječen kemoterapijom zbog teškog oblika raka grla, Catherine je otkrila kako je zatražila liječničku pomoć zbog bipolarnog poremećaja koji prate nagle promjene raspoloženja, a koji je razvila tijekom borbe svog supruga s rakom grla i kemoterapijama. Iako je imala blaži oblik, odlučila je potražiti pomoć.

Srećom, u siječnju prošle godine Michael je objavio kako je uspješno izliječen. Par se vjenčao 2000. godine i imaju 11-godišnjeg sina i 8-godišnju kćer.