Darujemo par espadrila

Castañer espadrile – najtraženije špagerice na svijetu u novoj Q Shoes kolekciji punoj novih detalja

21.04.2022 u 15:32

Bionic
Reading

Nova kolekcija Castañer espadrila poziva potrebu ponovnog povezivanja s prirodom i bitnim elementima, s ciljem da iza sebe ostavi godinu pandemije, a imajući na umu sve ono što nam je toliko nedostajalo

'More, zemlja i zrak' predstavljaju buđenje prema prirodi i poziv na minimalizam. Proslaviti život u njegovom najboljem izdanju i vratiti izgubljeno vrijeme, održavajući nasljeđe tradicije, izrade i prirodnih materijala, koji karakteriziraju Castañer.

Castañer je sinonim za Mediteran, obrte, tradiciju i prirodu, vrijednosti koje nas inspiriraju i podsjećaju na važnost malih stvari. Iz tog razloga, katalonska tvrtka napravila je kolekciju punu detalja koji nas povezuju s najbitnijim vrijednostima, više mediteranskim, više Castañer. Kolekcija puna života, s novim bojama kao što su karmin crvena, tamnoružičasta, traper plava, koža i vodeno zelena.

Počevši uvijek s kultnim stilovima espadrile Castañer, Carina i Carol ispadaju ženstvenije nego ikad, u blijedim bojama, kao što su vodenoplava, tamnocrvena i prljavo bijela i na tri različite visine. Carina i Carol su najklasičnije espadrile kolekcije.

Castañer espadrila Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nastavljamo s obitelji Fringe, koja sadrži ostale bitne artikle branda Castaner, koji se vraćaju svako ljeto s izlizanim tkaninama u nekoliko verzija uzoraka te otvorenim i zatvorenim uzorcima espadrila Kampala i Catalina, s kopčom ili vrpcama, ravnim ili s visokim espadrilama.

Logomanija je linija sa imenom Castaner koje se provlači kroz dizajn modela. Ovom prilikom dodavanjem novih boja koje ispunjavaju životom model Kenda, ženstvena i elegantna kao i uvijek, te ljetna torba Esmita u svojoj najženstvenijoj verziji.

Nove boje i vezovi ispunjavaju ovu ljetnu kolekciju životom. Brini espadrile savršene su da daju zaokret svakom izgledu.

Završni pečat predstavlja Joel i Pablo, espadrila koja je prikazana kao savršena opcija i za muškarce. Malo boemskog stila u boji pijeska i Liberty tkanini te stavlja točku na kolekciju Castaner proljeće - ljeto 2022.

Cijelu Castaner kolekcija je eksluzivno dostupna u Q SHOES – Quality Concept Store u samom centru Zagreba, Ilica 47 ili na qshoes.hr.

Povodom našeg prvog rođendana u suradnji sa @castanerofficial darujemo vam legendarne Castañer Carina espadrile.

Detalje o sudjelovanju možete pogledati na našem instagram profilu @qshoes_store.

Više na QSHOES x CASTANER - GIVEAWAY