MAGNET ZA POGLEDE

Carrie Bradshaw osvanula u novom stajlingu, a ovaj detalj svima je zapeo za oko

02.02.2023 u 17:13

Bionic
Reading

Iako je najviše poznata po impozantnoj kolekciji cipela s potpisom Manola Blahnika i Christiana Louboutina, glavna junakinja ‘Seksa i grada’ također je predana obožavateljica Fendijeve kultne torbice Baguette, a ona je nedavno proslavila 25. rođendan

‘Ovo nije torba, ovo je Baguette’, kultna je rečenica Carrie Bradshaw koju je izgovorila u trećoj sezoni 'Seksa i grada', emitiranoj u listopadu 2000. godine. Dvadeset i jednu godinu kasnije njezina kultna ljubičasta torba sa šljokicama Baguette postala je i dijelom reboota kultne serije HBO-a.

U ljubavi prema ovom kultnom modelu Carrie je ovih dana uspjela otići korak dalje. Kako otkrivaju friške fotografije sa seta druge sezone serije ‘I tek tako...’, svoju kolekciju torbi Baguette upotpunila je najminijaturnijom verzijom i to u formi ogrlice.

Ružičasti Baguette od umjetnog krzna dovoljno je velik da u njega stanu bluetooth slušalice, kovanice ili kutija Tic Taca. Nije jasno je li njezina torba s lancem vintage ili potpuno nova, ali slična verzija na stranicama poput 1stDibs ima cijenu od 699 dolara, odnosno nešto manju od pet tisuća kuna.

  • +4
Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako je možda nepraktičan, ovaj neočekivani dodatak u potpunosti je u skladu s modnim izričajem glavne junakinje ‘Seksa i grada’, koju godinama utjelovljuje Sarah Jessica Parker.

Stilizirala ga je sofisticiranijim komadima, uključujući ružičaste hlače širokih nogavica, udoban sivi džemper i široki ogrtač, dok je za torbicu nošenu u ruci odabrala smeđi model s mnoštvo zakovica.