'VIDJET ĆE SE ZA ŠEST MJESECI'

Carla Bruni ne demantira trudnoću pred poznanicima

03.05.2011 u 09:19

Bionic
Reading

Carla Bruni razgovarala je s novinarima dnevnika Le Parisien da bi odgovorila na brojna pitanja, a najviše na ona o njezinoj navodnoj trudnoći

'Ona skriva trbuščić šalom kad god joj se približi fotograf i ne demantira trudnoću kad mikrofoni nisu uključeni', na početku članka novinarka opisuje prvu damu. No u nastavku teksta gospođa Bruni nije željela odgovoriti na pitanja o trudnoći.

'Neću odgovarati na obiteljska pitanja. Imam sina i ne odgovaram na pitanja o njemu. Da smo u kafiću na kavi, odgovorila bih vam iskreno', rekla je i pokušala objasniti razloge tvrdoglave šutnje.

'Gotovo 180 posto vremena moj je muž zaokupljen ovom zemljom. On govori samo o tome, on je samo to, on je opsjednut Francuskom. Nažalost, za mene, i na sreću za sve ostale (smijeh)! Kad pokušam razgovarati o nečem drugom, državničke teme imaju prednost', kaže Bruni.

Carla Bruni kazala je novinarki da bi rado pričala s njom kao žena sa ženom, no zbog dužnosti njezinog muža njezine su usne zapečaćene.

'Rado bih pričala, ali to bi zauzelo puno prostora', objašnjavala je novinarki koja je napomenula da će se to možda ipak vidjeti za šest mjeseci.

'Voljela bih da sam opuštenija s tim pitanjem. Ali posao mog supruga je da množi stvari sa 100.000 i pretvara male ribe u kitove', kaže Bruni.

Francuze zanima hoće li njihov predsjednik imati još jedno dijete, bila je uporna novinarka. 'Mislite?', upitala je Bruni. 'Zar se brinu o tuđim životima? Nemaju dovoljno svojih briga?', čudila se prva dama, a kad je novinarka istaknula da će to biti prvi put da je supruga francuskog predsjednika trudna dok je on u uredu, Carla je odgovorila da je privatni život u ovom slučaju na stražnjem sjedalu.

'Čak i ja, koja sam užasno sebična, prihvatila sam to da je moj život na drugom mjestu', objašnjava Bruni.