MODNA ODLUKA

Cameron Diaz otkrila što nikako neće nositi u 40-ima

18.05.2016 u 20:24

Bionic
Reading

U nedavnom intervjuu za ugledni Harper's Bazaar, kraljica romantičnih komedija otkrila je što za nju znači odijevanje u skladu s godinama

Iako je brzinski ukazala na činjenicu da je odijevanje u skladu s godinama individualna stvar, Cameron Diaz otkriva što nikako neće nositi u 40- im godinama.

'Definitivno se ne vidim u pripijenim majicama', priznaje Cameron.

Njezina izjava nimalo ne čudi s obzirom na to da pripijene majice, koje posebno otkrivaju nesavršenosti, ponekad ne mogu isfurati ni djevojke u 20-ima.

'Kako postaješ stariji, tvoje tijelo se mijenja na mnogo malih načina. Više ne reagira na isti način kao prije niti ostvaruje željene rezultate kakve sam nekoć s lakoćom dobivala. Danas gledam na sebe u smislu: 'U redu. Sada se nalazim u životnom periodu kada bih trebala postati obzirnija prema sebi. Ako ljenčarim, ono što sam naumila neću dobiti s lakoćom, stoga moram pokazati predanost.' Upravo o takvim stvarima progovaram u svojoj knjizi 'The Longevity Book'. Kao i svi ostali, više sam ili manje disciplirana u različitim vremenima na temelju onoga što se upravo događa u mom životu', odgovorila je Cameron na pitanje o najvećoj spoznaji ulaskom u 40. godinu života.