MIRISNO LJETO

Burberry Summer u novom ruhu i novom mirisu

11.03.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Burberryjeva muška i ženska linija ljetnih mirisa Burberry Summer, već treću godinu zaredom dolazi u hrvatske parfumerije

Svježija, nježnija inačica klasičnih mirisa Burberry, ova 'limited edition' ponuda osvježenje je u parfumerijama od 2007. te u 2009. dolazi lagano promijenjena. Neki kažu da u sebi nosi esenciju savršene ljetne večeri.

Već poznati izgled bočice i kutije te sam miris izmijenjeni su za sezonu 2009, tako da osvoje nove obožavatelje i ponovo oduševe sve one koji su miris koristili i voljeli. Bočice i kutija preodjeveni su' u boje ready-to-wear kolekcije za ljeto - tople ružičaste tonove za žene te plavkaste nijanse za muškarce.

Burberry Summer for Women promijenjen je i u sastojcima. Cvjetno-voćni miris dodatno je osvježen. U gornjoj noti dominiraju voćne poput crvenog ribiza, grožđa, ličija i mandarine, kroz sredinu provlače se frezija, jasmin, ruža i ciklama, te je sve zaokruženo bazom s mošusnim notama, cedrovinom i sandalovinom.

Burberry Summer for Men citrusno je drvenast miris s izraženom vodenastom notom, pojačan laganim aromatičnim notama majčine dušice. Naznake voća primjećuju se kroz limetu, yuzu, jabuku granny smith te metvicu, a mirisu daju upravo spominjanu svježinu vode. Bijeli mošus i drvo amrys u bazi, ovaj miris zaokružuju na vašoj koži.