SKROMNA PRINCEZA

Buduća kraljica izgleda genijalno u haljini iz H&M-a koja se opet pokazala kao pun pogodak

23.05.2024 u 12:09

  • +4

Princeza Victoria

Izvor: Profimedia / Autor: JESSICA GOW / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Princeza Victoria, koja će jednoga dana postati švedskom kraljicom, uvijek ugodno iznenađuje svojim modnim izborima

Dodjela Polar Prize, 'Nobelove nagrade za glazbu', kako se obično naziva u Švedskoj, izaziva veliku medijsku pozornost, ponajviše zahvaljujući dolasku švedske kraljevske obitelji.

Počasni gosti i ovoga su puta privukli mnoge poglede u hotelu Grand u Stockholmu, u kojem je održana ceremonija dodjele.

PRINCEZA VICTORIA

Dosta vam je crne ili bež? Kaput u ovoj nijansi plave krade sve poglede

Pogledaj galeriju

Osim švedske princeze Victorije, buduće kraljice te zemlje, na svečanosti su viđeni ostali članovi kraljevske obitelji: kraljica Silvia, kralj Carl XVI Gustav, princ Carl Philip i njegova supruga, princeza Sofia.

Za ovu je prigodu elegantna princeza pokazala i sklonost modnoj reciklaži, baš poput kraljice Letizije i Kate Middleton.

PRINC CARL PHILIP I PRINCEZA SOFIA

Modno usklađeni: Simpatični Šveđani oduševili u minimalističkim stajlinzima

Pogledaj galeriju

Princeza Victoria od Švedske reciklirala je H&M-ovu zlatnu haljinu bez rukava sa šljokicama, a nosila ju je i tijekom posjeta Engleskoj u studenom 2023., kada se susrela s princem Williamom i Kate Middleton.

Efektan Guccijev clutch od pleksiglasa, metalik sandale brenda Sania D'Mina i naušnice Magic Moon dizajnerice Marije Nilsdotter upotpunili su ovaj spektakularni outfit za koji je dobila samo pohvale.

Princeza Sofia nosila je pak dugu crnu baršunastu haljinu s mini bolerom ukrašenim srebrnim vezom - oboje potpisuje Numéroter iz Stockholma.

Inače, Polar Music Prize, koju je 1989. godine utemeljio Stig Anderson, bivši menadžer grupe ABBA, svake godine nagrađuje dva umjetnika. Među primateljima od njezina nastanka su Paul McCartney, Elton John, Pierre Boulez, Ennio Morricone i Patti Smith. Ove godine nagrade su dobili američki gitarist Nile Rodgers i finski skladatelj, bivši glazbeni direktor Simfonijskog orkestra San Francisca, Esa-Pekka Salonen.

sve osim nogometa