Beatrice Borromeo

Nije ni čudo da je zovu modnom ikonom, ova haljina je predivna

23.05.2024 u 09:41

Bionic
Reading

Prekrasna Beatrice Borromeo u pratnji supruga, monegaškog princa Pierrea Casiraghija stigla je na crveni tepih u Cannesu povodom premijer filma 'Grof Monte Cristo' i oduševila stajlingom

Nakon Charlotte Casiraghi, na crveni tepih Filmskog festivala u Cannesu stigla je još jedna kraljevska pripadnica kuće Grimaldi. Za razliku od svoje šogorice, koja se pojavila sama, Beatrice Borromeo je stigla ruku pod ruku sa svojim suprugom Pierreom Casiraghijem na 'Grofa Monte Cristo', povijesnog filma koji je u trci za Zlatnu palmu.

U prijestolnici prijestolnici europske kinematografije Beatrice je zablistala poput holivudske zvijezde. Na crveni tepih postavljen na znamenitoj šetnjici La Croisette stigla je odjevena u Dior, a izbor je pao na prekrasnu baršunastu haljinu u zagasitoj ljubičastoj nijansi. Efektna u svojoj jednostavnosti haljina se isticala krojem koji laska figuri, ravno rezanim dekolteom, širim naramenicama, uskim gornjim krojem te bogatom i raskošnom suknjom s naborima koja je čitavom looku dala potrebnu dozu elegancije.

  • +6
Beatrice Borromeo i Pierre Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Kazuko Wakayama / KCS Presse / Profimedia

Poseban detalj bio je tanki remen u struku od istog materijala, a Beatrice je stajling zaokružila efektnim srebrnim sandalama s tankim remenčićima i clutch torbicom ukrašenu motivom Cannage, sve s potpisom Diora.

Stajling je uskladila s modnim dodacima, tako je nosila set zlatnih dragulja karakteriziranih nizom ovalnih prstenova koji podsjećaju na cvjetne vijence. Ipak najviše pažnje privukla je odabir tkanine haljine, meki francuski baršun u toploj i dubokoj vinskoj nijansi, potvrđujući još jednom status modne ikone lijepe Talijanke.

CHIC DEMI MOORE

Ovo je jedna od najljepših ljetnih haljina ove sezone, a ona je nosi s toliko stila

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa