ODMOR S DEČKOM

Britney Spears u bikiniju: Ostala bez grudi

19.10.2009 u 14:53

Bionic
Reading

Britney je toliko smršavila da su joj se osim suvišnih kilograma istopile i grudi. Ako nastavi tako, mogla bi završiti ravna poput daske

Britney Spears je toliko radila na svojoj figuri da je izgubila grudi. Čini se da joj vježbanje i zdrava prehrana odgovaraju, jer se kilogrami sami tope.

Pjevačica se trenutno odmara s menadžerom i dečkom Jasonom Trawickom u Meksiku, gdje je u crnom bikiniju ponosno pokazivala novu figuru. Spearsova se udebljala nakon rođenja Seana Prestona i Jaydena Jamesa te depresije i ovisnosti, nakon čega je jedva ostala živa.

Šuška se da su Brit i Jason ljetos nakratko prekinuli, jer se pjevačica zabrinula da im je veza vrlo brzo postala 'preozbiljna'.

Dok su se njezin otac Jamie Spears i dadilja brinuli za sinove, Jason i Brit uživali su u romantičnoj šetnji plažom. No kasnije je pjevačica odvojila vremena i za svoje ljubimce - viđena je kako se igra s njima u hotelskom jacuzziju.

'Britney je jako nedostajao Jason dok su bili odvojeni, jedva da su razgovarali. On joj se planira pridružiti na turneji po Australiji', kazao je izvor blizak paru.