NA MTV-U

Britney se rasplakala jer nema muškarca

02.12.2008 u 15:00

Bionic
Reading

Pop princeza Britney Spears u dokumantarcu puštenom na MTV-ju priznaje da je nesretna te da joj je potreban muškarac kojemu može vjerovati

Čestitkama za 27. rođendan pop princeze Britney Spears pridružio se i MTV.

Emitiran je dokumentarac nazvan Britney: For the record, koji je sniman u vrijeme kada je Britney radila spot za pjesmu Womanizer.

O IDEALNOM MUŠKARCU
To bi bio raj za mene. Kad stvarno volim nekog, onda dajem sve što imam. 

Tada se pjevačica posve slomila priznavši da joj je potreban muškarac u životu, ali da joj je nakon propalog braka jako teško otvoriti se. Priznala je i da je često usamljena te da je u život pustila loše osobe, zbog kojih je snosila posljedice. Sada je, kaže, vrlo oprezna.

Sanja, kako je rekla, o životu na pustom otoku sa svojim sinovima i muškarcem kojeg voli i kojem vjeruje. 'To bi bio raj za mene. Kad stvarno volim nekog, onda dajem sve što imam. Jednostavno se ne mogu zasititi tog osjećaja', rekla je Britney, koja je nakon brojnih ispada napravila nevjerojatan povratak na scenu. Pop princeza također je priznala da ju je raspad braka s Kevinom Federlineom emocionalno najviše slomio. 'U tim trenucima bila sam potpuno sama. Nisam željela ni razmišljati o cijeloj situaciji', rekla je Britney.  Na snimanju dokumentarca bila je i kraljica popa Madonna.