DIY PROJEKT

Britanska blogerica u jeku pandemije sama renovirala kupaonicu: Pogledajte rezultate njezinog pothvata

25.05.2020 u 09:27

Bionic
Reading

Britanska blogerica Halyley Rubery odlučila je uzeti stvar u svoje ruke nakon što se tijekom pandemije koronavirusa suočila s otkazivanjem dogovorene renovacije zastarjele kupaonice

Slobodno vrijeme tijekom socijalnog distanciranja i izolacije uzrokovane pandemijom koronavirusa u Velikoj Britaniji, poznata blogerica iz Essexa odlučila je mudro iskoristiti za DIY projekt renoviranja vlastite kupaonice.

Kako je imala priliku otkriti javnosti, u lipnju 2020. godine jedna građevinska tvrtka trebala joj je obnoviti kupaonicu u iznosu od nekoliko tisuća funti, no budući da su radovi otkazani zbog pandemije, Rubery je odlučila uzeti stvar u svoje ruke, za svoju novu kupaonicu iz snova izdvojivši nešto više od 25 tisuća kuna.

U misiji obnove kupaonice britanska blogerica koristila je ostatke boje kako bi stvorila parketnu radnu ploču za ormariće, pritom se koristeći drvom iz vrta vlastitog doma s tri spavaće sobe.

U misiji obnove postojećeg izgleda kupaonice također je koristila i usluge poznate online trgovine eBay putem koje je nabavila materijale poput vinilnog poda, boje za pločice i nove ručkice za ručnike i toaletne role.

Kako ističe, najveći dio budžeta namijenjenog obnovi kupaonice izdvojila je za sanitarije, slavine i staklenu stijenu kade, no svejedno je uspjela uštediti tisuće funti nakon otkazanih radova građevinske tvrtke.

  • +5
Renoviranje kupaonice Izvor: Profimedia / Autor: mediadrumworld.com / @fmifhome / Media Drum World / Profimedia