UVIJEK DRUKČIJA

Briljantni niz: Ljupka Gojić Mikić u još jednom divnom jesenskom stajlingu sve je oduševila

03.11.2021 u 14:11

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić, manekenka sa zavidnom karijerom koju je ostvarila i u inozemstvu, samo niže genijalne modne kombinacije zbog čega je miljenica mnogih modnih kritičara

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica nikad se slijepo ne povodi za trendovima, a u svakoj je prigodi sjajno odjevena.

Modni izričaj Ljupke Gojić Mikić jedinstven je i mladenački razigran, a često spaja nespojivo te kreira fantastična modna izdanja kojima je teško naći manu.

Na svom Instagram profilu lijepa Zagrepčanka često objavljuje i fotografije sa svojim kćerima, no ovoga je puta iskoristila sunčan dan i sama pozirala na Gornjem gradu koji u jesen izgleda posebno romantično.

I ovoga je puta Ljupka zadivila genijalnim stajlingom koji je sve oduševio.

  • +3
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Minimalizam u crnom uz pomno odabrane detalje modna je formula s kojom nema greške, a lijepa Zagrepčanka je za jesensku šetnju odabrala robusne čizme i crne trapezice.

All black look modni je klasik koji uvijek izgleda cool, a Ljupka je ovakvu naizgled jednostavnu modnu kombinaciju učinila još zanimljivijom uz pomoć zgodnog dodatka - upečatljivog prugastog šala.

  • +13
Trapezice i bootcut traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Sunčane naočale i bijela kožna torbica upotpunili su ovaj savršeni jesenski look.

Inače, Ljupka, koja stoji iza uspješnog modnog brenda Jolie Petite, nakon povratka iz Japana upustila se i u poduzetničku avanturu otvorivši slastičarnicu Jolie Petite Patisserie na svojoj Knežiji, a svaki slobodan trenutak provodi sa svojom obitelji, suprugom Mihaelom Mikićem i tri kćerkice.