ni kate joj nije odoljela

Bezvremenski dizajn koji se slaže baš sa svakim stilom: Ovu torbicu obožavaju pripadnice kraljevske obitelji, ali i 'it' djevojke

03.11.2021 u 08:50

Bionic
Reading

Koliko god se njihov stil i modni izričaj razlikovao, pripadnice kraljevskih obitelji i 'it' djevojke vrlo lako se mogu složiti u jednoj stvari: Torbica Mayair brenda Aspinal of London odličan je izbor i vrlo poželjan modni dodatak, bilo da se radi o dnevnom, bilo večernjem stajlingu

Od Chanelove čuvene torbice 2.55 pa do Hermèsove birkinice, neke torbice jednostavno nadilaze modne trendove i ujedinjuju modne sljedbenike iz svih sfera života. Naprimjer, Diana, princeza od Walesa, vrlo često je nosila Diorovu torbu Lady Dior te Guccijevu torbicu s bambusovom ručkom, a upravo su ta dva modela postala vrlo popularna među modno osviještenim pripadnicama generacije Z.

Elegantna Mayfair torbica, čiji dizajn potpisuje modna kuća Aspinal of London, lansirana je 2008. godine te snažno povezuje pripadnice kraljevske obitelji i slavne osobe.

Mayfair je bila treća torbica koju je dizajnirala kreativna direktorica Mariya Dykalo, a od tada taj je model evoluiralo u svojevrsni zaštitni znak brenda – Midi je apsolutni bestseler dok Nano utjelovljuje tada vladajući trend mikro torbi.

Vojvotkinja od Cambridgea, koja je pravo oličenje stila i elegancije, posjeduje najmanje dvije Mayfair torbice u različitim bojama, ljubičastoj i crnoj, obje u midi veličini.

  • +8
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Za razliku od Kate, Emily Ratajkowski i Gigi Hadid obožavateljice su klasičnih crnih i smaragdnih kroko verzija.

Slavne manekenke i modeli na odličan način pokazali su kako nositi i u stajling uspješno uklopiti tradicionalne damske stilove torbi. Emily je svoju nosila sa Saint Laurent puloverom djelomično otvorenih ramena i s detaljem perja na rukavima, uskim crnim trapericama i čizmama do koljena iz Schutza za nastup na Saturday Night Liveu. Gigi je pak proslavila 25. rođendan svoje sestre Belle Hadid odjenuvši top od sivog tvida i odgovarajuće cargo hlače s džepovima iz kolekcije St John's za proljeće/ljeto 2022. Obje su u ruci držale omiljeni primjerak damske Mayfair torbice.

Za oko je zapela i Seleni Gomez koja se prošetala u crnoj bluzi korzet izreza, kratkoj crnoj kožnoj suknji te bež Mayfair torbicom u ruci.

I dok će je Kate nositi uz klasične, pomalo strogo krojene kapute i midi haljine, 'it' djevojke uspješno će je spojiti s najnovijim trendovima, a ono oko čega se sve mogu složiti je da je Aspinalnova Mayfair torbica pobjednički modni izbor, bez obzira na priliku, stajling ili modni stil.

Inače, cijena ove torbice kreće od 400 dolara (oko 2600 kuna) za Nano verziju, 1250 dolara (oko 8100 kuna) za midi verziju pa do 13750 dolara (oko 8900 kuna) za klasičnu veličinu modela.