DAMA U CRVENOM

Brigitte Macron zasjenila suprugu austrijskog kancelara

24.08.2017 u 10:33

Bionic
Reading

U društvu supruga, predsjednika Emmanuela Macrona, prva dama Francuske stigla je u službeni posjet Austriji, a dočekao ju je austrijski kancelar Christian Kern u pratnji supruge

Novim modnim odabirom 64-godišnja Brigitte Macron uspjela je u potpunosti zasjeniti suprugu austrijskog kancelara Eveline Steinberger-Kern.

Poznata kao velika ljubiteljica odjevnih komada s potpisom modne kuće Louis Vuitton, kontroverzna prva dama i ovaj se put odlučila za kreaciju spomenutog brenda kojom je u prvi plan stavila vitke noge.

Crvena haljina iznad koljena viđena na Brigitte Macron stiže s detaljima patentnih zatvarača, a imala ju je priliku nositi i tijekom snimanja editorijala za španjolsko izdanje magazina Elle.

Formalno izdanje za susret s austrijskim političkim dužnosnicima u Salzburgu zaokružila je odabirom crnih cipela u špic, dok se po pitanju modnih dodataka odlučila za crnu torbicu na rame i sat u identičnoj boji haljine.  

  • +2
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U odnosu na modno odvažnu prvu damu Francuske, supruga austrijskog kancelara pojavila se u crnoj kombinaciji stvorenoj od bluze utaknute u hlače visoka struka i sandala s tankim remenčićima.