SKUPOCJENO IZDANJE

Brigitte Macron pohvalila se novim modelom omiljenog sakoa i torbicom od 33 tisuće kuna

24.04.2019 u 13:05

Bionic
Reading

Prva dama Francuske Brigitte Macron nakratko je napustila Pariz kako bi u društvu supruge japanskog premijera, Akie Abe, posjetila mjestašce Giverny u kojem je godinama živio i stvarao jedan od najpoznatijih slikara impresionizma, Claude Monet

Uvaženu gošću iz Japana supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona odvela je u obilazak poznatih vrtova i doma slikara Caludea Moneta smještenog u mjestašcu Giverny udaljenom 80-ak kilometara od Pariza.

Poznata po specifičnom stilu odijevanja i zavidnoj kolekciji sakoa u ormaru, prva dama Brigitte Macron ovoga se puta pohvalila novim, bijelim modelom od tvida kojeg poput mnogobrojnih prethodnika krasi dvoredno kopčanje.

  • +14
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako preferira prepoznatljive modele sakoa s potpisom modne kuće Balmain, za njezinu novu, bijelu inačicu viđenu u posjeti mjestašcu Giverny ovoga je puta zaslužan francuski dizajner Alexandre Vauthier.

Spomenuti sako, koji se još uvijek nalazi u prodaji po cijeni nešto višoj od 12 tisuća kuna, Brigitte je nosila preko bijele košulje uz crne hlače i lakirane gležnjače, a posebnu pozornost osigurala je skupocjenom bijelom torbicom.

Riječ je o takozvanoj Capucines liniji torbi s potpisom njezina omiljena brenda Louis Vuitton a cijena standardnih modela, poput onog viđenog na Brigitte, u prodaji iznosi gotovo 33 tisuće kuna.