PROVJEREN ODABIR

Brigitte Macron jednostavnim stajlingom zasjenila prvu damu Čilea

09.10.2018 u 10:24

Bionic
Reading

Nakon što su u Parizu ugostili španjolskog kralja Felipea i kraljicu Letiziju predsjednički par Macron u Elizejskoj palači ovoga puta svečano je primio predsjednika Čilea Sebastiana Pineru i njegovu suprugu, prvu damu Ceciliju Morel

Prva dama Francuske Brigitte Macron ugostila je još jedan državnički par u Elizejskoj palači. Sa suprugom Emmanuelom susrela se s čileanskim predsjednikom Sebastianom Pinerom i prvom damom Ceciliom Morel.

Opušteni i s osmijehom na licu, predsjednički par Macron i uvaženi gosti iz Čilea strpljivo su pozirali okupljenim fotografima ispred Elizejske palače, a nove goste Brigitte je dočekala u sebi svojstvenom izdanju.

  • +7
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I dok je prva dama Čilea formalno izdanje kreirala crvenim kompletom od tvida, 65-godišnja Brigitte Macron zablistala je u tamnoplavoj haljini A-kroja do koljena, s bijelim detaljima na ovratniku i rukavima u maniri 60-ih.

Haljinom dužine do koljena prva dama Francuske tradicionalno je naglasila noge, a cjelokupno izdanje zaokružila je salonkama u identičnoj boji odabrane kreacije i detaljem crvenog sata - narukvice.

Prošloga tjedna Brigitte se moglo vidjeti u haljini identične siluete prilikom uživanja na pariškoj izložbi djela poznatog španjolskog umjetnika Joana Miroa.

  • +4
Brigitte i Emmanuel Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok je poznata Francuskinja uskočila u bijelu haljinicu A-kroja, koju je kombinirala s crnim modnim detaljima, njezina gošća, španjolska kraljica Letizia, na pariškoj izložbi zablistala je u neobičnoj tamnoplavoj kreaciji s otvorenim ramenom - djelu brenda Delpozo.