NIKAD NE GRIJEŠI

Branka Krstulović vješto je spojila moćne komade u odličan stajling kojim dominiraju efektan sako i hit torba sezone

10.02.2023 u 10:18

Bionic
Reading

Branka Krstulović dobro je poznata po svojim genijalnim modnim izdanjima pa je ponovno sve oduševila upečatljivim stajlingom

Lijepa Metkovka prava je ljubiteljica mode, a njezina pojavljivanja u javnosti nisu česta, no zato su uvijek itekako zapažena.

Tportalovu dodjelu nagrada Vizionar godine u pet kategorija (gospodarstvo, tech, društvo, kultura i sport), održanu u zagrebačkoj Laubi, nije propustila ni Branka Krstulović.

Direktorica marketinga tvrtke Blitz film & video poznata je kao žena istančanog modnog stila i smisla za lijepo, a da je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama, pokazala je i na dodjeli tportalovih nagrada.

od politike do sporta

[FOTO] Vizionar godine napunio Laubu: Pogledajte tko je sve bio na dodjeli tportalovih priznanja

Pogledaj galeriju

Ovog puta zablistala je u vrlo zanimljivom stajlingu kombinirajući nekoliko moćnih trendi komada, no na svoj način.

Ako ste se pitali kako skupa izgledaju kožne hlače, sako s uzorkom leoparda i glomazne čizme robusnog izgleda, Brankin look pokazuje da to sjajno funkcionira.

Dakako, ovako dominantni komadi zahtijevaju da ostatak stajlinga bude što nenametljiviji pa je bivša misica i ekonomistica nosila pripijenu crnu dolčevitu i remen Bottega Veneta, a ovu sjajnu modnu kombinaciju nadogradila je i moćnim detaljem - predimenzioniranom kožnom torbicom Icare s potpisom Saint Laurenta, za kojom luduju fashionistice.

Decentan make up i moderan duži bob zaokružili su ovaj stajling za koji je zaslužila samo pohvale.

  • +16
Glomazne čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo