UDOBNE I CHIC

Zbog ovih će cipela svaki stajling izgledati više cool, a trendesterice ih se ne mogu zasititi

10.02.2023 u 10:00

  • +11

Olivia Wilde

Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Olivia Wilde prošetala je ulicama Los Angelesa u crnim kožnim mokasinkama, hlačama širokog kroja i oversized košuljom kojima je kreirala street style look vrijedan kopiranja

Glumica Olivia Wilde poznata je po tome što su joj tenisice apsolutno prvi odabir za casual outfite pa je sve iznenadila kada se odlučila prošetati u malo drugačijem stilu obuće.

Naime, u svojoj ugodnoj šetnji Los Angelesom obukla je crne lakirane mokasinke sa zadebljanim potplatom i tako samo potvrdila popularnost ovog komada koji su proslavili Hailey Bieber i brojni supermodeli.

Svoje udobne i megapopularne mokasinke, 38-godišnja glumica besprijekorno je uparila na još jedan hit komad odjenuvši crne hlače širokog kroja kojima je postigla mladenački cool izgled. Na njih se idealno uklopila oversized košulja na pruge koju je nosila opušteno raskopčanu, a svoj street style look zaokružila je crnom kožnom torbicom sa zlatnim remenom i neizostavnim sunčanim naočalama.

Ova šetnja sigurno je godila Oliviji Wilde iza koje je vrlo turbulentno razdoblje. Glumica je u travnju prošle godine doživjela jedno od najgorih javnih poniženja kakvo se može zamisliti jer joj je tadašnji suprug Jason Sudeikis uručio papire za skrbništvo nad djecom na pozornici pred mnogobrojnom publikom.

  • +14
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

No, niti tu nije bio kraj šokovima jer je lijepa glumica ubrzo ušla u vezu s pjevačem Harryjem Stilesom, no nakon svega nekoliko turbulentnih mjeseci, par je uoči blagdana odlučio raskinuti.

S 47-godišnjim Sudeikisom, poznatim po ulogama u seriji 'Ted Lasso' te filmovima 'Obitelj Miller' i 'Kako se riješiti šefa', ima dvoje djece, 5-godišnju Daisy i 8-godišnjeg Otisa. Ranije je bila u braku s talijanskim princom i redateljem Taom Ruspolijem od kojeg se razvela 2011. godine.