DIRLJIVA GESTA

Božo Vrećo prodaje svoju personaliziranu haljinu s crvenog tepiha, a sav novac donirat će u humanitarne svrhe

19.08.2019 u 10:47

Bionic
Reading

Najveći dojam na crvenom tepihu prve večeri Sarajevo Film Festivala zasigurno je ostavio bosanskohercegovački glazbenik Božo Vrećo, koji se pojavio u raskošnoj ružičastoj haljini s dugačkim šlepom. Originalna haljina izazvala je veliku pažnju, a vijest da je glazbenik haljinu odlučio prodati i novac donirati u humanitarne svrhe oduševila je javnost

Jedan od najboljih interpretatora sevdaha, Božo Vrećo, čiji smisao za modu nerijetko oduševljava modne kritičare, svojim je osebujnim stajlingom s lakoćom u sjenu bacio konkurenciju na svečanom otvorenju Sarajevo Film Festivala. Bosanskohercegovački glazbenik osvanuo je na crvenom tepihu u raskošnoj ružičastoj haljini s dugim šlepom koju je sam dizajnirao.

Haljina koja je sa stražnje strane ukrašena printom figura sa stećaka u formaciji plesa, odnosno kola, s velikim izrezom na leđima i dubokim dekolteom izazvala je brojne reakcije u javnosti, kao i njegova odluka da haljinu proda i sav novac donira u dobrotvorne svrhe.

Božo Vrećo prodaje haljinu s crvenog tepiha, a novac će donirati Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut

Ovo nije prvi ovakav potez pjevača. Haljinu koju je nosio prije tri godine prodana je u galeriju u Londonu i novac je darovan Zemaljskom muzeju za očuvanje 'Haggade', a ove godine će zaradu od prodaje pink haljine darovati Centru za slijepu djecu.

SVEČANO OTVORENJE

Počeo 25. Sarajevo Film Festival: Na crvenom tepihu blistale i naše zvijezde

Pogledaj galeriju