IDEJE ZA DARIVANJE

Božićni pokloni koje bi svatko poželio ispod bora

15.12.2015 u 12:10

  • +42

Pokloni koje bi svatko poželio

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Blagdansko vrijeme osim dobra raspoloženja svake godine donosi i slatke brige oko biranja poklona za drage osobe. Bez obzira na to kolikim budžetom raspolagali, odluka nikad nije lagana i uvijek iznova muku mučimo oko biranja prikladnih poklona

Ma koliko si govorili da ćemo dogodine biti pametniji i na vrijeme kupiti poklone bez gužve i strke, uvijek iznova upadamo u istu zamku i čekamo skoro pa zadnji trenutak za odlazak u šoping.

Ako ste još uvijek u potrazi za idealnim poklonom za dragu osobu, inspiraciju potražite u našoj galeriji u kojoj donosimo puno ideja za malo luksuznije poklone koji će zasigurno izmamiti osmijeh na licu voljene osobe.

Kozmetički proizvodi uvijek su dobar izbor, pogotovo ako je riječ o raskošnim kremama i luksuznim setovima. Šal i kapa renomiranih modnih brendova, klasični modeli sunčanih naočala, svilene pidžame, novčanici i trendi torbice darovi su za poželjeti, a sigurno nećete pogriješiti ni ako svojoj boljoj polovici poklonite beauty gadget ili trendi slušalice.