NEODOLJIVA GLUMICA

Bolje ne može: Julia Roberts izgleda senzacionalno u šarmantnom odijelu

20.12.2019 u 13:29

Bionic
Reading

Po mnogima jedna od najljepših glumica u Hollywoodu gdje god da se pojavi plijeni poglede svojom klasičnom ljepotom i prepoznatljivim osmijehom

Osim što je poznata po svojoj bezvremenskoj ljepoti, lijepu Juliju Roberts često hvale i zbog modnog stila koji je ujedno klasičan, ali i suvremen.

U još jednom genijalnom outfitu koji je odabrala za gostovanje u showu Ellen DeGeneres, prelijepa glumica koja je za ulogu Erin Brokovich u istoimenom filmu dobila Oscara, izgledala je bez greške.

  • +5
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: The Ellen Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lijepa Julia kojoj bi doista rijetko tko dao 52 koliko ima, bila je mamac za poglede u neodoljivom odijelu ukrašenom simpatičnim motivom zebrica koje potpisuje proslavljeni dizajner Thom Browne.

Ženska odijela koja su veliki hit već neko vrijeme među slavnim curama omiljeni su modni komad slavne glumice koju i danas mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta i svi se slažu kako laskaju njezinoj figuri.

Mladenačka frizura s blagim valovima i diskretan make up sjajno su zaokružili ovo modno izdanje slavne glumice za koje je zaslužila čistu peticu.

Zgodna glumica oduševljeno je prigrila trend nošenja ženskih odijela, a zasigurno je jedno od njezinih najzanimljivijih izdanja bilo upečatljivo zeleno odijelo sa širokim hlačama koje je nosila na dodjeli zvijezda na holivudskoj stazi slavnih.

Lijepa Julia blistala je u tom impresivnom odijelu rađenom po mjeru s potpisom Salvatorea Ferragama, čizmicama Sophije Webster i cool ružičastim naočalima.

ALTERNATIVA HALJINI

Ističe najbolje od figure: Ni Julia Roberts ne može odoljeti ovom laskavom komadu

Pogledaj galeriju

Inače, zanimljivo je kako je upravo ova američka modna kuća zaslužna za nova službena odijela koja nose nogometaši Barcelone. 

U talk showu kod Ellen šarmantna Julia se sjajno zabavljala, a poznata voditeljica joj je pripremila mnoga zanimljiva pitanja poput onog koji joj je posao bio najdraži prije nego je krenula u showbizz vode. 

'Radila sam neko vrijeme u trgovini cipela i moram reći da sam uživala u tom poslu', rekla je Julia koja s filmašem Dannyjem Mooderom ima troje djece.