ZNA ŠTO SE NOSI

Lily Collins vješto je kombinirala modni klasik koji svaka zaljubljenica u modu ima u ormaru

20.07.2021 u 00:18

Bionic
Reading

Lily Collins, američka glumica rođena u Velikoj Britaniji koja se proslavila ulogom u seriji 'Emily u Parizu', bez sumnje je jedna od najbolje odjevenih glumica svoje generacije

Lily, čiji je otac poznati glazbenik Phil Collins, redovito za svoje modne odabire dobiva najbolje ocjene bez obzira radi li se o nekoj svečanoj prigodi ili pak casual varijantama.

Talentirana glumica s lakoćom niže odlične modne stajlinge jedan za drugim te uvijek izgleda fantastično.

Lijepa brineta nije promaknula fotografima u šetnji s ljubimcem Redfordom ulicama Pariza, a snima novu, drugu sezonu serije u kojoj glumi ambicioznu Amerikanku koja se zbog posla preseli u francusku prijestolnicu.

  • +2
Lily Collins Izvor: Profimedia / Autor: - / KCS Presse / Profimedia

Lily voli modni minimalizam pa se za šetnju odlučila za ležernu varijantu s kojom nema greške. Traperice ravnih nogavica kombinirala je s bijelom košuljom, modnim klasikom koji obožavaju fashionistice poput Jennifer Aniston ili Victorije Beckham.

Upravo su bijele košulje jedan od onih komada koji svaka zaljubljenica u modu mora imati u svojoj garderobi jer doista pašu uz sve, od suknji pa do kulotica, kožnih hlača ili traperica, pa ne čudi to da su među odjevnim predmetima čija popularnost ne blijedi.

Ovu cool kombinaciju mlada glumica podignula je sunčanim naočalama i tenisicama retro stila s potpisom Nikea.

Mladenačka frizura i diskretan make up upotpunili su ovo izdanje za peticu 32-godišnje Collins.